Tuesday, November 09, 2010

BIRTHDAY CELEBRATION WITH FRIENDS @ PULAU PINANG..

tak sangka plak this year celebrate birthday nunnn jauh di pulau pinang ;) .. tak sengaja sebenarnya.. dah kebetulan b'day aku ngan kak nana (mummy ieky) tu dekat-dekat... so celebrate jerlah sekali...plak tu lagi sorang tu kak tinie tu bday 4hb.. so semua orang punye bday ialah 3,4 dan 6 Nov... best kan? hihihi... yang kak tinie tu walaupon tak stay ngan ktorang tapi dia kebetulan ada trip ke Penang jugak.. haruslah celebrate together-gether kan..

dah ler aku buat hal blur-blur tu lagik...kul 12 midnite terus salam kak nana kat kedai makan masa tu.. terus wish "Happy Birthday Kak Nana!!!" *sambil kiss-kiss pipi*.. (dalam hati Yess!! laki dia tak wish lagi.. tapi aku yg wish dia dulu nieeee) yang orang tu tekebil-kebil... hahaha... rupanya birthday dia 6hb.. yang 4hb tu Kak Tinie... huahahha... mak dengn konpiden tak bley blah okeh.. MALUUUUUUUUUUUUUUUUUU... rasa nak masuk bawah meja.. nangis-nangis aku ketawa sebab nak cover malu.. sampai sekarang kalau mak dok sowang-sowang... mak tersenyum malu.. *BANGANG*.. hahah...


eh aku penat lah arini..nak ckp/type pon takde mood.. meh lah kita tgk gambar jer..
-Kak Nana (6th), Filla (3rd) & Kak Tini (4th)-
(eh tapi saya muda lagi tauuuuuuu)

oh.. kami plan nak dinner kat The Ship.. tapi member usha line ckp service adalah lembap mcm siput.. dan sempit!!! so plan B ialah celebrate kat cafe holiday inn sahajer...


oopps... nah hadiah.. sorry yer salah hari plak wish.. hahahah..  

and this is for you.. hepi b'day!!!

apasal aku jadi mcm tu? sebab bontot adalah mcm ada gam.. so malas nak bangun.. bagi laluan kat dorang nak amik gambar..hahaha...

sesi tukar-tukar hadiah... last year pon ada.. so every year mesti ada event ini..hihi.. sebab nak kene adil dan saksama untuk menerima hadiah from Kak Nana, sebab hadiah dia satu besar satu kecik... jadi buat cabutan sikit...

yeayyyyyy! mak berjaya dapat hadiah besar sikit.. tapi harga sama jer.. size jek besar kecik.. tq Kak Nana, love it... dan telah memakainyer kini ;)

ok this nice box is from Kak Tini...

alalaaaaa.. mak memang alwiz photogedix tau...

oh tq tq... from cotton on..import lagik katanye.. ai like... korang tak penah tgk aku pakai kaler pink mcm ni kan? ok malam ni mak pakai..malam ni pon ada bday celebration gak.. (mampos arrr celebrate tak abis-abis, bajet umur ko baru sweet 17).. hahaha... ini malam dgn family, coz adik aku bday 6 Nov.. eiii ramai tul orang lahir November kan? orang November memang panas baran comel dan baik hati... ngeh ngeh ngeh..

nilah hadiah yang besar tu.. sachs.. thank you Kak Nana!!! nice colour nice choice..just love it.. :)

eh.. En. Bapaks buat surprise..hahah surprise kononnn.. tak hengat dorang ni kene paksa dengan bday girls..kuakakkaka... NAK CAKEEEEE!! sebab one slice dah RM20++ maka tidak mampu membeli banyak-banyak.. 2 slice dah leh beli one whole cake.. so sweetlah you guys.. awwww...

haku tak paham kenapa budak baju putih bintat-bintat pon sibuk ada jugak situ..

ok jom kita gedik-gedik potong kek..hihihi...

hahaha.. ini hadiah from filla to them... lain kaler jerk jam bantal okeh.. bak kata Pak Radie..agak-agak emergency tak de bantal.. ko cabut jek jarum jam tu letak tepi.. buat bantal ;)

prot dah kenyang.. hati dah senang... sorry lah, mak tadek kasut lain. aku kalau cuti-cuti holiday ni, salu pakai sipar jepun jek.. ni pon dah cukup bagus bawak satu kasut!

saper paling GALAK?

alahai comel.. Acih naper tutup muker auntie tinie tu??

oh saya rasa sangat happy!! thanks korang semua..

ni pon aku tak paham.. tetiba ada sesi peluk kaki..haha..


oklah.. itu sajer lah story saya masa kat Penang... sekejap jer terus nak balik dah.. bowinkkkk...
ok nie dah nak check out.. dpt voucher holiday inn cafe RM35 tapi valid 1 month sajer.. aper lagi??? terus order Choc Milk Shake satuuuuuuuuuuu.. fresh orange satuuuu.. ice lemon tea satuuuuu!! hah berapa semua? aper RM35. 60??? (bayar singgit and keep the change) hahaha..

Acih snap...

rasa nak lempang diri sendiri bila baru beli baju nie, pastu tengok kat Pavi, sale 50%.. bodoh kan????

tataplah gambar last dari pasangan panas hot couple of the year ;)
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

sekian, heh, tetiba rasa nak gi holiday berdua-duaan.. tapi bile menatap muka anak-anak, terus terbantut hasrat nak honeymoon :(





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

9 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

gambar yang last tu mengancam lah!!! macam baru kahwin!!!! hehe. pak radie maintain muda and u maintain hot! ;)

Anonymous said...

i loike... sronot eh. nape tak hajak haku sama? haku pown birthday bulan ni jugak??? bhahaha... tk malu suoh
ajak (-_-,)

but i do really like the very hot couple photo. shweeeet!!!

-Ira MOT-

emy/mamasuri said...

suka gambar yg paling last...
sweet couple..

Anonymous said...

hepi besday fila....

-kak zai-

HudaBanny said...

saya selalu ikot blog akak....tapi x penah komen apa2....bila baca post ni rasa nak jugak menaip....mmg sampai nangis2 saya ketawa bayangkan akak malu..hahahah

- Malia - said...

ap bzday kak filla...pelik gak ni..mane pegi amani chumil time clbrate bzday mak nye????

JuJue said...

amboihhh suka ati ko yer..celeb bday. sanggup ko biarkan aku terpinga pinga tanpa khabar berita.

J.M.R said...

romantika di tampoi gmbr last skali tu!!

leen said...

happy belated birthday kak filla.

-leen-
used to be your silent reader.hehe