Thursday, June 18, 2015

BELI ELLFIE HARGA PROMOSI, DAPAT SAMPUL RAYA FREE.

Sempena hari ni hari pertama kita berpuasa, Kak Pilla nak ambik kesempatan ni untuk ucapkan selamat berpuasa kepada seluruh umat islam yang berpuasa... jangan tak puasa ye... 

Hari ni jugak Kak Pilla nak share berita gembira buat korang semua... Siapa yang teragak-agak nak mencuba Ellfie Essence, ni lah masa yang sesuai nak cuba.. 

Anda ada 1 bulan untuk tampil jelita di hari raya hehehehehe... timing baik ni sebab Ellfie Essence terbukti berkesan hanya dalam tempoh 3 minggu..  tak caya? meh click testimoni dari customer.
 
Harga 1 set Ellfie Essence sempena Promosi Hari Raya

RM120  110 (SM)
RM130 120 (SS)
*Free Postage seluruh Malaysia!!

Meh order cepat, sebab setiap pembelian 1 set Ellfie Essence kita nak bagi sampul raya!!!! while stock lasts ye.. 


Jangan lupa tagline "Ellfie Ellfie barulah Selfie"



Nak beli Ellfie Essence? Boleh whatsapp/sms 013-2755197 atau dapatkan dari Agent sah kami :)
Nak jadi Agent Ellfie Beauty? 
Email : agent.ellfie@gmail.com




Love, 
Filla.

7 comments:

Anonymous said...

La den ingat beli eflie dapat satu free.
sampul tu mana mana dapat free. Cuma nak isi tu yg taj kuak. Tahun sudah sudah ada banyak.lagi sampul selalu buat letak duit beri orang kawin...kenduri salam selit..

hahha

gn marah... that is the truth..wakaka
maaf le

Anonymous said...

ala...sy baru je beli semalam. kalau tau nak ada promosi mcm ni sy beli hari ni je

Anonymous said...

k.filla..sy nk beli..tapi gaji hjg bulan..promosi sampai bila?sempat jelita kn b4 raya?haha...

-aein-

Anonymous said...

Alaa k.filla..saya cadang nk beli cleanser+toner.
cream byk lagi tak habis2.
tak boleh dapat sampul raya jugak ke..
-sya-

Anonymous said...

Whatsapp 019-611 7790.Agen SHAH ALAM.COD Klang-Pandamaran-Bukit Raja-Setia Alam-Bukit Jelutong-Glenmarie-Shah Alam-Kemuning-Subang Jaya-Taipan-Kg Dato Harun- P. Jaya-Sunway-Damansara.FREE POSTAGE & FREE GIFT. Ig: nataffa beauty

Pn Qema said...

Salam Ramadhan...

Berminat boleh contact saya 019 2782041

COD Balakong-kajang-bandar baru bangi- putrajaya-serdang-cyberjaya-alam damai-sungai besi

Seri Kandi Tanah Jauhar said...

Akk dah dpt sampul raya tu.. beli ngan agent loose item. Memang Ellfie terbukti berkesan.. Alhamdulillah