Monday, June 29, 2015

BUKA PUASA DAY 10 -2015

First time tak masak untuk berbuka hahaha.. Sabtu hantar Kasih gi tuition so memang tak sempatlah.. Lagipun tekak teringin nak makan nasi beriyani Mahbub kat Bangsar tu.. So mari tapau je lah.. Ramai gila kot orang kat sana.. beratur panjang tapi sistematik lah.. siap amik order tulis nama.. dah kau berdiri kat sana sampai dia panggil nama.. Sampai rumah lagi 20 minit nak berbuka.. 

Kasih tak nak briyani dia nak nasi putih.. So belikan dia kari telur ikan dengan nasi RM5.. Eh apa murah sangat? Banyak kot telur ikan tu.. 

Aleesya paling suka nasi beriyani ni.. dia tu segala nasi briyani ke nasi minyak ke memang favourite dia hehehe

Sahur aku ngan Pak Radie makan burger.. Sedapnya burger buat sendiri siap balut dengan telur tabur white pepper sikit letak salad, pastu letak mayo dengan cili sos.. roti tu sapu majerin bakar sikit ngappp.. 

Kasih nak mee goreng Sedappp..

Pastu esoknya dia nak burger sebab tak leh tahan tengok mama ngan papa makan burger hehehe

Korang try lah buat burger untuk sahur.. mata ngantuk takpe tutup je, tapi mulut kunyah heheheh..



Love, 
Filla.

3 comments:

intandayani said...

Ok nmpk sedap burger tu..

Aitabaidura said...

Assalamualaikum Puan Filla, Unreserved magazine would like to feature Ellfie in our upcoming issue. Can you check your email framekasih@yahoo.com please for details?
Many thanks BA

Azura Aziz said...

adoii sedapnya nmpak burger tu..