Friday, January 30, 2015

SUNGLASSES...

Ingat nak publish semalam tapi lupa.. hari ni nak cerita pasal kegilaan Kak Pilla dari dulu sampai sekarang... Yang dah lama baca blog confirm dah tau Kak Pilla suka collect sunglasses kannnn..

Tapi kebanyakan yang Kak Pilla collect tu jenama RayBan.. Dulu Kak Pilla suka rayban wayfarer sebab dulu trend kan? pastu macam spek tu melambangkan character seseorang.. Kak Pilla akan avoid sunglasses yang bahagian tepi tu nahhhhh CD besar gedabak.. takpun GUCCI sebatu dah nampak.. hahahah mungkin orang lain sesuai, tapi Kak Pilla tak sesuai ye.. i kekal dengan imej rawk walaupun dah pakai tudung hahahahah... 

Lagi takde tulis brand lagi Kak Pilla suka.. Eh now nak share pulak sejak dah pakai tudung ni, pemilihan sunglasses pon dah lain.. Orang yang pakai tudung mesti tau apa masalah dia kannn hahaha.. Bila pakai tudung kene carik frame yang halus kat telinga, atau jenis nipis supaya tak terkembang terkepak tudung tu bila pakai spek.. Haih mengadalah sangat.

Amacam? rawk tak berdiri camni? heheheh.. Ini kedai spek kegemaran Kak Pilla, terletak di Hartamas.. Kalau korang nak datang silakan.. sebab dia jual banyak brand dan latest sangat.. carik je dekat area Pelita, belah belakang-belakang sikit yang ada guardian tu.. Eh ye ye je, betul ke ah? hahahah.. Harga pon boleh dapat murah ;) Yang Kak Pilla try ni Marc Jacobs ke MBMJ.. tapi murah lah.. tapi bila send gambar ni kat Pak Radie dia tak suka sebab frame tu macam warna cincau.

Ni lah cincau.. nampak???? 

Masa ni datang dengan Elly.. so Elly kene layan cakap yes or no.

Last sekali ini pilihan hati Kak Pilla.. TomFord.. hahahah memang blom pernah ada brand ni, so saja try sebab bosan asyik aviator je kan.. 

So kalau korang jenis suka ber sunglasses jom kita kawan ;)
_________________________________________________________________________________
UPDATE THEKASIHSSHAWL

Nak check apa lagi shawl-shawl menarik yang available boleh click kat link bawah ni yer..

(New) Rainbow Printed Shawl : Click HERE
Printed Shawl : Click HERE
Plain Chiffon Shawl : Click HERE
Satin Silk Shawl : Click HERE


Love, 
Filla.

8 comments:

Anonymous said...

k.fila...tumpang tanya. cardigan tu beli kat mana ye ;)

izz zac said...

Smart yg tom ford tu.. Br nk tanya bli kt mn

Filla said...

anon: beli kat cotton on

ComelComot said...

Cun kak. Diva looks sgtttt.. I like

nadiah hanum said...

Cantik pilla pakai sunglases baru tu...memang nampak rawk ok!...;)

Anonymous said...

Hi Filla,

Bole tak buat tutorial style tudg rainbow yg u pakai ni....cantik la, stylo sgt...I like sgt.. pls..plss...plsss

tq:)
watie kadri

Liyana said...

kak fila sy pun berminat dgn cardigan tu.. hehehe. beli kat mana? :)

fina.S said...

casual lah kak filla.. suka tengok ^^