Thursday, January 15, 2015

Dian's Birthday Party!

Lama gila kot tak pernah dah sempat nak attend birthday2 party ni.. Zaman dulu memang gigih lah, tak berapa kenal pon attend jugak.. Masa tu zaman Fotopages ;)

Masa tu muda lagi, anak baru sorang, so memang rajin ke hulu ke hilir bawak anak sorang.. Ni anak dah 3 memang tak la.. Tapi kali ni agak special sebab ini birthday anak Kina.. Aku kenal Kina dah lama sangat dah.. Masa tu Kasih baby lagi.. Ingat lagi Kina ada belikan baju yang ada nama KASIH.. heheheh.. Thank you Kina!! Masa bersalin Aleesya pon Kina ada datang tengok Kak Pilla kat hospital.. Thank you Kina.. Oh dan paling tak lupa bila kitorang spend masa bersama masa Kak Pilla ada course kat Melaka.. Kina lah yang bawak kitorang malam-malam pusing bandar Melaka.. Lepak McD carik wifi kat Melaka ;)

Kina kawin pon Kak Pilla tak dapat datang :( Kina bersalin pon tak dapat datang jugak :( So dah tentu masa Kina invite birthday Dian haritu Kak Pilla takkan miss untuk datang.. Tak pernah jumpa Dian lagi ;)

Birthday Dian buat kat The Picnic Table, The Strand.  Tempat dia lepak gila.. Jalan-Jalan Cari Makan pon ada datang dah tempat nie.. Kalau nak lepak petang-petang makan sandwich memang terbaek tempat ni..


 Celebrate Birthday 2 babies sekali..

Comel sangat kan? Letak baby chair je so baby takkan lari hahahaha.. Cuma kene umpat dengan gula-gula bagi dia stay kat baby chair ;)

 Hello Baby Dian!! Happy Birthday to youuuu!!

 Happy Birthday to you too Baby Khayr!!!

 Sempat snap Aglio Olio jer.. Sodap makan 2x tambah lekk jer hahha

 Ni memang makanan Pak Radie lah..

 Comey Comeyyyyy

 Sempat lah amik gambar menyemak satu hahahah..Oh masa ni bawak Leecha je sebab Kasih dengan Amaani kat rumah Nenek Shah Alam.. Mengikut tema warna sangat nie.. pastu baru prasan haku dah macam staff ikea grrrrrrr..

 
 Melayan anak dara sorang ni haaa..


 Sukati je amik belon bawak balik.. orang lom habis majlis lagi hehehe

 Cayang bucuk mama ni.. 

 Ok dah tu, jom kita balik ye Leecha..

 Dian ngan mommy.. Hoi apa gajah sangat Kak Pilla ni? hahahah ni kesilapan teknik amik gambar ni.. hahah tak ngaku gajah acaner nie?  Buat Kina, terima kasih jemput akak yer.. Hope our friendships akan berkekalan sampai bila-bila.. Dah anggap Kina macam adik.. Nanti turun KL calling-calling boleh lepak sama lagi macam dulu-dulu.. 

To Dian, Happy Birthday Sayang.. Semoga membesar menjadi anak yang solehah dan sentiasa dilindungi olehNya dunia akhirat :)



Love,
Filla.

3 comments:

dorsett pink said...

Hepy birthday utk khayr and disn. Semoga murah rezeki utk jedua2 nya sehingga ke akhir hayat..

www.dorsettpink.blogspot.com

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

Kak Filla. Thank you datang. Nanti kitorang datang rumah boleh lepak lepak lagi. Umpan anak dengan mainan :)) InshaAllah, Amin. Kawan sampai bila bila.

aisharafiqa mohd ridzuan said...

How much ye kalau buat birthday party kat sini sis?