Wednesday, January 28, 2015

SAHABAT.

Lama gila tak keluar dengan Anny.. Jumpa masa Anny bersalin je pastu dia berpantang memang lah tak jumpa.. Lepas pantang pon pernah jumpa sekali je dia singgah umah Peej masa aku ada kat sana.. kelam kabut singgah kejap pastu nak gerak dah.. Nyampah tau.

So kali ni dapatlah jumpa walaupun tak lama sangat sebab lunch time hari jumaat je dapat jumpa.. Nak jumpa kat Madam Kwan pastu Anny cakap dia nak makan Fish Soup.. Ada ke kat Madam Kwan??? 

Inilah rupa dia.. memang sedap ;) 

Lama tak jumpa kesayangan ni. Dah berimej baru sekarang.. tahniah anny ;)

dan Moon, pon kesayangan jugak.. asal jumpa mesti kita gi Madam Kwan kan? rasa selesa dan privacy sikit kononnya, lagipon food sedap :)



Moon dengan Anny pon pakai skincare yang kitorang bakal keluarkan soon.. Dua-dua pon bagi good feedback, sebab tu lah hati sedikit gembira sebab diorang pon happy dengan result skincare tu.. Nanti ye, Kak Pilla sharekan dengan korang testimoni Moon and Anny..

Kitorang cuba nak keluarkan end of Jan.. tapi kalau tak sempat, kitorang akan keluarkan early Feb ye.. so harap bersabarlah menanti :)

Buat Moon dan Anny, terima kasih sebab setia bersama duku kini dan selamanya.. semoga persahabatan ini akan terus terjalin hingga ke hujung nyawa..

I lap u.

_________________________________________________________________________________
UPDATE THEKASIHSSHAWL

Nak check apa lagi shawl-shawl menarik yang available boleh click kat link bawah ni yer..

(New) Rainbow Printed Shawl : Click HERE
Printed Shawl : Click HERE
Plain Chiffon Shawl : Click HERE
Satin Silk Shawl : Click HERE


Love, 
Filla.

10 comments:

Norhayati Shamsudin said...

Alhamdulillah filla ada sahabat yg sentiasa ada bersama waktu susah dan senang.. anyway cantik2 laa kowang ni.. cm xsabar plak nak tgu skincare tu.. harus la disambar utk jd floles cm filla n elly yeahh..

Anonymous said...

Fila..sila bitau hbeg tu cap apa!!!..asik telan ailio aku ni..hahah

Miss Moon said...

i lap u sampai kering jugaks

Anonymous said...

yes... plis dong...

Anonymous said...

Anon..kalau x silap mbmj..tp nama spesifik taktau pula.hehe..ke bb aidan..

Suriya Majid said...

sweet sangat entry ni. moga bersahabat sampai syurga.

JMR said...

mcm muda remaja je semua ni...macam ye macam

Filla said...

yes mbmj ;)

Anonymous said...

Okeh..tq filla n anon..tp mbmj apa ya..senang nak cari. Ke filla sudi tepek seketul gambar beg itu..hihi

Alin Marlini said...

semua cantik2....