Tuesday, August 12, 2014

OPEN HOUSE RAYA WITH PETRONAS.

 Herrooooo.. Hahaha teringat kat sorang staff Nuffnang kalau whatsapp mesti type "Herro Kak Pilla".. "Herro Song".. Ok nama dia Song.. Say Hi to Song ;)

Baru-baru ni Kak Pilla dapat invitation Open House Raya from Petronas.. Location sama macam tahun lepas, buat kat Mandarin Oriental.. Cuma kali ni wajah-wajah lain pulak.. Beautifulnara tak dapat join sebab dia kene jaga baby.. Cik Epal tak dapat pegi sebab schedule pack dia ada event haritu.. So tinggal Kak Pilla terkontang-kanting sengsorang.. Rindu masa raya last year dapat lepak ngan Jemah and Ceera.. 

Tapi inilah hikmah bila pegi sengsorang je gegirl.. Pertama, kurang gambar selfie... hahahah.. Kedua, i ada 4 orang bodyguards.. Thanks :)

Masa amik gambar ni pun takut-takut.. ko pempaham lah toilet hotel ni sunyi gila.. takde orang pon kat level nie.. Aku siap tengok balik gambar dah snap tu sambil besarkan mata yang rabun ni.. kot-kot masa tengok balik tu ada plak benda lain nak tumpang selfie bersama.. Harus pitam kat situ jugak.

Ada KC and Bryan from Nuffnang and bloggers pulak Tian Chad and Saimatkong .. Budiey ada tapi tak jumpa.. dia makan pastu dia dah balik.. 

Lama jugak stay kat sini sambil borak.. Banyak issue kita borak.. And banyak food kita makan.. Nampaknya Kak Pilla kena ajar diorang ni makan lemang kene matchkan dengan apa.. Jangan tak percaya ada yang tak pernah makan lemang.. tapi bila dah rasa dia suka pulak lemang hehehe.. Kak Pilla terus jadi duta makanan melayu kat situ hahahah.. 

Ni 1st round.

2nd round.

3rd round.

4th round.

Nak pitam kenyang.. Hoi cemana nak kurus ni? Asyik makan jeee... Dah cakap ngan Pak Radie nak gi gym sesama.. Nampak macam dia setuju hahahahaha... Memasing dah tua.. Kang kejap kang dengar dia cakap "Aduh sakit pinggang".. pastu kang dengan aku plak cakap "Aduh belakang meletop ni.. Aduh lenguh.. Aduh tumit lenguh".. Nampak? Nampak sapa yang banyak merengek kat sini? So mari kita bersenam.. Ni asik melantak pastu membuta.. cemana badan nak sihat?

Budak-budak mata sepet.

Ni pun budak-budak mata sepet ke? hahahahah.. Sib baiklah Kak Pilla ni jenis hantam je.. borak je.. Kalau pemalu harus makan tunduk je dikelilingi kumbang kat situ.. Ahhh tak kuasa haku nak memalu... Diorang teman aku sementara nak tunggu Anny sampai.. Baik kan? hehehe..  

Pastu Anny sampai je depan ballroom tu "La, amikkan aku air oren ke sirap ke" Ahhhh tak kuasa aku nak amik air kat dalam pastu bawak kat luar.. malu lah ai.

Pastu lepak minum kat cafe dia.. Marah nampak? sampai 4 air hahahahah

Pompuan ni saiko.

Susah betul nak dapat gambar dia.. ko ingat aku ni paparazzi???? nyampah.

Pastu Pak Radie whatsapp gambar The Kasihs.

Tanjat Kak Pilla.. Terus terjerit OMG.. 

Ni lah dia kalau apak dia yang jaga.. Sebab tu Papa is the best.. Nak lambung bedak ke.. nak tuang habis sebotol ke.. Nak jadi hantu kapor ke.. semua boleh... Pak Radie cakap dia terleka 3 minit.. Jangan nak menipu.. Tengok gaya ni bukan 3 minit ni.. ni mau 30 minit nie.. 

Merasalah korang dapat main semua ni.. Kalau mama ada, jangan harap ok.. Confirm aku dah menjerit dengan suara nyaring.... "Kasihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!!! Amaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Aleesyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!" 

Kemas balik!!! Mama kalau nampak ada bedak sikit je atas lantai tu, siap korang!!

*mode mak tiri is on*


Love, 
Filla.

6 comments:

rabiahtul razak said...

hahahaha kus semangat tgk leecha main bedak

Jueliza Jamani said...

hehehe tp kak pilla tetap cantik n vouge la malam tu..

saimatkong said...

haha yeah makan sikit saja u :)

Mila Hilas said...

hahaha...bdk mmg ske tabur bedak kan.ank sy yg 16bln tu pn ske jgk.pantang nmpk bedak.hbs lah kne tuang

Anonymous said...

ayat last sekali memang kelas..hehe

Mami Izaara Imani said...

wah..lawa baju ahkakkk..hijau gittew..suka ler kaler tu..
ahkak meh jenguk blog kita..dress lelawa dan murah2 sajaaa..tak over RM80 ponnn..mai lah...

http://mrsaimanhavit.blogspot.com/2014/08/dress-murah-dan-cantik-1.html