Tuesday, October 14, 2008

Petang hari di Hari Jadi Kasih...

ni late entry.. mana2 lah kan.. hantam jek update aper2 yg nak update.. petang last day puasa/birthday Kasih... me took halfday.. pastu ktorang pegi Maybank Putrajaya sekejap.. bukan nak keluarkan duit...tp nak simpan... Alhamdulilah.. org dekat raya keluar duit..tp ada rezeki sket.. me gi simpan duit... dpn Maybank ni ler peberet kami utk begolek2 sakan..tp that day malas lah nak golek.. nanti baju i kotor okeh!.. heheh..
layan ler birthday girl nie dulu.. pastu baru gi Parkson nak belikan set masak2 Acih tu..heheh..

mcm boy anak aku kan?.. dah Acih yg sibuk sgt nak pakai baju tu.. aku ikut kan jer..petang ni jugak kami gi last shopping raya utk Acih nyer baju-bajuan.. Kasih Aleeyakejar diaaaaa!!!Acih mmg suker amik gambo lompat mcm nie.. Acih now dah boleh harap tlg snap gambo... senangnyer idop..heheh.. ok gak kan Acih snap??
Acih lah buah hati jantung pisang gedebak gedebuk mama nieh.. muahhhss!!

dah jom... nak gi beli present acih nie.. jom jom... nak balik kene pegang tangan ker?? ok ok... jom sayang...

5 comments:

Miss Moon said...

selamat hari Jadi acih aleaya ...happy 3 rd birthday cayang .

Filla suka la tengok acih pakai baju kemeja putih cenggitu ...smart gilorssssssssss

pilla nko skrg jadi bloggers yg tegar ...bila nak apdet FP nko neh . Aku tunggu nak sau gambo kiter berposing ari tew

busyuksayang said...

one happy family...:)

Miss Moon said...

filla aku sms nom acc maybank aku ek ...

kayos la ...rajin nko menyimpan .

ejea said...

ari tu dh wish b'day in advance..tp on 30th tu aunty xdela acih..sbb acih nie kembor same date ngan aunty..nk wish gak lg...
HAPPY 3RD B'DAY KASIH ALEEYA...BE A GOOD GIRL TO UR PARENTS..JGN DEMAND LEBEY2 TAU..MAINTAIN CUTE N SWEET...MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMUAH..

Sham Ummi Echa said...

filla...mana entry besday acih... x sabo nk tengok...