Tuesday, October 07, 2008

Acih's Style...

hehe..jgn marah yer... entry hari raya x buat lagi..tp dah buat entry fashion Acih di hari raya!!.. bukan aper..gambo byk sgt beratus2.. (kan giler begambo?).. so antara collection baju raya Acih... atau senang citer... gaya Acih... FYI.. baju2 raya Acih this year.. sumer dia pilih sendiri.. mak ngn apak dier.. just bawak gi kedai tanyer jer.. "Acih ni ok? ni cantik?".. kalo dia kata TIDAK... sila letak balik yer.... hahaha...
Ni actually gambo 1 day before raya.. nak balik Shah Alam dah nie... tp ni baju dia pilih sendiri..heheh.. ngn handbag roxy aunty Ayue bagi masa birthday Acih dolu2 tuh..

Acih sgt suker gown kembang princess ini okeh!! apak nyer dah tak larat nak say 'NO' kat princess kecik dia nie lagik... very pompuan2 type okeh.. hahaha.. senyum meleret2 sbb dpt pakai gown nie.. dia yg pilih sendiwi plak tuh... not bad kan Acih's choice? Acih happy sgt all day sbb dpt pakai dress nie... sian kan anak aku?..hahah
ngn new shoes bloggers' choice...hahah... nasib aku bli clarks nie.. sbb Acih loves her shoes so much!.. dia kata 'kasut tinggi'... boley???? hahahha.. Acih kan pwincess... hehe.. ni pagi hari raya... Acih lari theme yer... tp kaler ni so sweet... i like.. hehe.. ni pon pilihan Acih gak... pakai ngn legging or jeans... tp aku asik world-war-3 jek ngn Acih..sbb dia dah x nak pakai legging dier.. dia nak jeans.. mcm papa... mcm mama.... heeee.. nyampah!
how bout this one? nie pon Acih yg pilih... bukan ler dia pilih... tp aku dpt approval 'YES' dari dia tuk beli baju nieh... hahahah... budak ni kan byk songeh?!..
baju Acih wajib kene ada kedut2 kat bahu.. kalo boleh dia nak yg ada love2.. legging putih nie.. dah begaduh bagai nak rak dah nak suh dia pakai.. sbb jeans dia basuh.. dia x moh pakai legging tu.. dia sanggup tayang montot dier!! nasib baik nak gak at last.. skt jiwa aku!! Acih nie giler2 nyer fussy.. kecik2 baju sumer kene ikut taste dia.. cuba lah jenis x kisah... aper aku sarung pakai jek kan??? kan senang??? yo mama... peace!! stop bebel bleh? Acih pening tau!!!.... ayat Acih sekarang2 nieh...

1. mama ni melampau tau!!

2. sabar boley tak?

3. jgn panggil Acih.. panggil monkey!! (anak aku ngamuk suh panggil dia monkey..boley?)

4. tanak kawan mama... jgn kawan Acih...
5. heee mama nie.. asik marah Acih je..
6. kang kasih tumbuk kang!
7. mama ni mengadaaa tau

dah ler tuh... asik ayat2 negatif jek... puas ler aku ajo..ckp kat dier... princess kene sopan santun...ckp x leh jerit2... ok ler sumer... sekian sajer entry mama filla... entry lain will be updated after this.. stay tune!!

4 comments:

Mimie Ishak said...

wei fadilla, si kasih pakai kemeja putih ngan jeans tu sebijik cam ko dulu mase nak gi school time nak exam...ngan 'selipar jepun' (thong)keh keh keh.....cuma dulu ko tak pakai tali pinggang tp kasih pakai...kekekekekekek

C!kPuanMuda said...

cumel nye kasih ni.... best gaduh ngan anak pompan kan? ada kawan...

busyuksayang said...

pakai per pun...acih ttp comel...muahsss

Anonymous said...

ni aku nih ...MOON ...tadik aku tak ley post comment ..ntah napa ntah ...


alahai comey nyer princess nih ...

yang aku tak tahan siap marah nko bebel kat dia ...siap ayat pening kepala sebijik kat nko hahahhahah

anak aku pun sama la pilla woi kena dpt approval baru la dia nak pakai baju yg kiter pilih . Yang aku tak tahan tew time raya pun nak singlet dia adoooiiii hangen akku tauuuuuuuu...nih kan raya asal nak pakai singlet burok yg dah lunyai tew ....last skalik gaduh punyer gaduh ...baju singlet tew dia pakai kat dalam .

comey sungguh baju gown acih tew