Tuesday, October 28, 2008

i love noodle station!!!

i ate at noodle station 3 times this week..heheh.. betapa taksubnyer aku.. sedap giler tu tak lah... tp sgt sesuai utk lepak2 jumpa kawan.. lepak ngn Acih (sbb sebelahnyer ada playground).. last week jer...first time gi ngn Pak Radie.. 2nd time gi ngn my friend Jeeja..3rd time gi ngan Ila, Moon and Ila.. heheheh..
lepak ngan my friend Jeeja... last few days b'day dia..so me membelanjer bestfwen ku itu.. pastu gi lari2 beli barang kat Aussino... pastu lari2 beli baskin robbin nyer ice kim.. terus lari kat kete balik opis..hehehe..

my fwen jeeja.... beli ler quilt cover set disney nie.. gambo pwincess...pastu bentang kat lantai.. Acih pon baring2 kat pwincess nie... ada discount kat Aussino... murah gak.. dari rm150++ jadik rm106 jek mcm tu..

lepak with Mai, Ila and Moon...

at the very same place again and again...
ila and mai
moon sampai lambat..so baru nak order makan...
mai's... i've tried this.. not bad! cili padi potong x der.. so taburkan jek chilli powder.. yummy..
jgn terliur yer.. sedap!
ni aper eh? tak silap 'teh tarik hazelnut'.. sgt sedap tp amik yg cold lagik sedap...
nie my fav!! aper chicken dumpling tah.. 10 ketul cuma rm4.50 sajer..
this is mine.. noodle in curry aper mende tah nama.. dap gak laaa..
moon and me my good friends..

5 comments:

Lenny said...

nieh le tempat lepak ko ek..

pastuh bleh la kan.. ada ati ajak aku join kan... kalau sekangkang kera ok gak.. nieh.. kangkang gajah pon blom tentu bleh sampai tauu..

ila de cute said...

best le lepak ngan korang... wei yg sedap tu teh tarik hazelnut ice kan...ala yg aku order and ko ngendeng asyik nak mintak air aku tu kan... hehhehhe...hampeh tul nasi goreng aku tak dap sgt....ari tu laki aku order dap je...

filla, aku suka le ko pki bj itam tu...cun je baju tu...hehhe

happy2gether said...

mmg best bangat dpt lepak ngan korang,korang xnak lepak ngan aku lgk ke jumaat nih?ehehh last week aku cuti, nxt week aku dah start keje...adussss...mmg sedap air korang sebab ada ice...nasib aku dpt merasa seteguk..huhuhuuu

busyuksayang said...

filla, u wat i terliur jer...harus la ke situ pas nie...hahaha...

Miss Moon said...

wahhhhhhhhhh aku suka tgk hasil nko tanggkap gambo food tew . mmg ada penariks sampai buat aku lapar .....

aku suka la noodle station nih . Walaupun aku nih jakun kan tak pernah pegi tmpat2 cenggini ...tapi sejak kawan ngan nko dpt la aku merasa makan kat tmpat2 yg besh besh .....hik hik nko bangga taks?

Fillla tew teacher mai ajak lepaks lagi ...nko kan ajk yg uruskan pertemuan gitew ...apa kata jommmmmmmm ari tew cam kejap je kan . Tak puas lepaks ngan koranggggggggg

nak lepak agiiiiiiiii