Wednesday, October 22, 2008

Birthday Presents for my Acih...

teluper plak nak update...heheh.. biler godek2 gambo.. baru pasan....Actually this year kami x plan nak celebrate birthday budak kecik ni... mcm kelam-kabut.. lg pon birthday Acih this year jatuh pada hari last day puasa... sok tu dah nak raya.. cake pon tak beli... this year kan turn beraya kat umah my PIL... so biler bukak posa tu... tgk2 ada lak biras ku si Kak Liza tu beli choc cake (utk raya kot?).. tp kebas jek lah buat Acih nak blow candles..hahahah...
muker riak giler!!

ngan Abg. Azhar... baby nie dari Bucu (my lil bro) ngn Mama Dhia yg bagi... (tp aku ngn Pak Radie tukang beli)heheh.. Aci ke mcm tu?story book from Mama Syasya + Abah + Sofea + Syaysa... microphone ni from Wan+Atok Braim.. (aku ngn radie gak beli)heheh.. collect duit jer..

Acih...siler bawak bersabar yer.... jgn panik... hahahah...nie from mama Acih + papa Radie.. mcm biasalah kan.. memula jer.. pastu dah dok diam jek dlm bilik dier.. biler ada org dtg baru dia bz2 nak main..hehehehe... (aku beli ni dgn harapan dia idok ler ngacau aku lagik kat dapo!..tp spt biasa dia lagi bekenan nak main beras..nak kuar kan periuk aku bawak gi dpn tgk tv ngn periuk)..

So itu saja hadiah utk Acih... x elok byk2..nanti manja..hihihhhh...

7 comments:

DYLA said...

happy belated besday Acih.. bestnya dpt byk hadiah besday..

mana mama Acih beli kabinet dapur tu?? berkenan la..

-butterfly- said...

:: hehe
:: kak filla..
:: gambar yg last tu nape dak acih gedik tutup muke?
:: hehe
:: kunun2 nak suprise kan diri sendiri erk??
:: aduyaii.. kelakau la dak acih ni erk..
:: mcm mane le klu ade depan mate tengok gelagat die..
:: mau berguling2 iza gelak nengok keletah die..

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

Liyanaroxx said...

HaPpY BeLaTed BiRtHdAy AcIh~
Pic yang last tuh nampak notty plak si acih~ kunun2 mcm tergezut gle ar mummy + daddy dia bg set kitchen2 tuh~ =p

babysofia said...

happy belated birthday acih :)) wahh best nyerr dia dpt byk present yek!!!

busyuksayang said...

happynya acih...i pun teruja tgk present yg acih dpt...hahaha...

anyway, happy belated birthday cayang...be a good girl...muahssss

Kasih Aleeya said...

dyla:tq..beli kat parkson alamanda..kat toys'ur'us pon adoo kot..hehe
butterfly:mcm tu ler budak2..hehe.kadang best layang..kadang geram!!
liyanaroxx:haha..dia wat2 jek tu..padahal pegi beli sesamer.. sajer wrap kan..hehehe
babysofia:..hehe..
busyuksayang:thank u auntie!!

Lily Satrina ® said...

► jobs available for you, acih

► doll : boleh jadi Nanny (profesional yg ada degree lah. Suri Cruise punya Nanny ada degree tau?

► books : boleh jadi teacher. hah, teacher and acih. very cliche lah sayang, sbb teacher jarang yg pakai jeans pergi sekolah. baju kurung, yes!

► microphone : Rockstar mcm PINK. you got the rock moves and you can sing very well. Tp, rockstar tak nyanyi Air pasang malam suru pukul lima tau?

► Kitchen set : hah, chef lah. boleh jadi tokey nasi ayam. mama tingglkan legacy tu untuk acih.

► wow, acih, u got a whole lotta choices here babe. study hard..okay?

p/s : pls sayang, baby elephant ke, monkey ke is not a choice! but its cute for now!

(。◕‿◕。) Aunty Tya lah sbb lily dah snoring