Friday, October 31, 2008

Our next vacation...

huihhh sonoknyer nak gi vacation..eventhough it's just a 1 nite stay at the equatorial CH.. tp ok lah dari x der langsung!.. mcm biasalah kan.. my big bro mmg suker sgt buat last minute plan.. aku ni x leh sikit.. sbb i usually plan my activities.. kerja2 membooking hotel-motel ni..biasanyer.. mmg serah kat aku lah kan.. so i chose this hotel/apartment sbb mmg dari dulu tingin nak stay kat Equatorial nieh.. heheheh... (mintak2 abg aku bayo)..hahahah..so ada tak sesaper yg penah stay kat sini?.. syok ker? best ker? indah sgt ker?.. hehehhe.. hope this vacation gonna be the best vacation with my family this year.. (dulu gi PD).. biasa2 jek..huhu... panas! legam Acih sbb asik mandi swimming pool... this time anak aku akan jadik anak mat salleh arr kan?? sejuk2..heheheh.. cakap kat Acih.. nak tido hotel sabtu nie.. dia tanyer kat mana.. so aku ckp "cameron highlands"... tau Acih ckp aper?? dia kata "Cremen highland" penat nak betul kan..biler kluar dari mulut dia jek.. jadik CREMEN.... dia sendiri pon gelak sbb ckp salah!!! not really in the mood to update.. x der idea.. penat... balik dari Cameron mesti semangat.. will make sure kami amik gambo yg comel2..hihihi.... babaiiiii....

6 comments:

genny said...

yuhuu filla...saye penah stay sini..tp saya stay yg byk tingkat punya la bukan yang pendek ni..best equatorial ni...kalo org suka makan sayo mmg heaven la sbb time makan je sayo fresh dan bykkkkkkk sgt..best2!yg best sbb jalan takyah pikir panas sbb mmg sejuk aje..mcm dok dlm opis ada ekon..hehehe..ye la kan..nk rasa tmpt salji takde..naik cameron je la...satu lagi...equatorial ni takde kipas...tp tatau la yg awak dok nnti ada kipas ke dak..gile ape dah sejuk nk ada kipas lak kan hahaha..bgn pagi2 cermin tingkap cam dok dlm freezer...hoho..kalo stay dlm bilik tak syejukkk sgt le..kalo kuar mlm2 mai aiii smp ke tulang sejukkk..hehhehe..yg penting...saya mmg ase nk pegi lagi tp bila pikir jln dia tu nk muntah plak ase hahahaha...

yg best hotel ni dkt ng segala..nk beli sayur dkt..nk petik2 strawberi pun dkt...hehehhee..jalan kaki je la suma..jgn lupa beli jagung dua warna tu tau!!!makan saje pun manis!!ade satu tpt jual pisang goreng kat tmpt jual sayur tu dapppp..waha...segar lagi dlm ingatanku kekekeke

genny said...

ehh salah plak..bukan takde kipas...ada kipas..takde ekon..kekekkekekek...salah info plak..sll hotel kan ada ekon takde kipas..hehehehhee..sini terbalik la...

Miss Moon said...

filla , cameron highland nih adalah port percutian yg paling aku suka sebab nyer
--> ia murah
--> mkn pun senang
--> tmpat nyer sejuk ...aku suker
--> aku suka pegi tmpat yg tenang kan pikiran yg tak bz bz
--> aku suka pegi sebab ada TM resort hahahh dpt harger murah harus la aku suka akakkakaka

pilla selamat berjalan jalan yerrrrrr

besh nyer nanti minum teh tgk laang tehhhhhhhhhh

sutannnnnnnnnnnnnnnnnn nak pegi cameron lagiiiiiiiiiiiiiiiiiii hahahha macam la laki aku akan baca komen aku kat sini

busyuksayang said...

have a great holiday filla...snap pics byk2 nanti...:)

Mimie Ishak said...

wah...best nyer nak gi cameron...time pepanas ni elok gi ko...sejuk ckit! hehhehehe
Have a good trip! Drive safely! kalau makan strawberry tu makan pepuas kat atas sbb kalau ko bwk turun dah tak sedap dah...masam! hehehehheh ENJOY YOUR HOLIDAY.......

-butterfly- said...

:: kak filla..
:: nak hikut!!!!!!!!!!!
:: :P

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^