Wednesday, October 22, 2008

Lets dance with Acih...

tak tahan tgk Acih joget.. hahaha.. dia bercita2 nak masuk Tom Tom Bak.. tp dpn org dok tekemut2.. how laaa?.. Ni biler tah..last week kot... Tgk Acih nari ok.. hahah.. x larat aku tgk budak ni nari camtu.. nak test.. leh view ker sini?


video



nanti kita amik video acih lagik yer?

5 comments:

Miss Moon said...

hahhahah sweet nyer ...sian acih kena paksa nari ngan nko filla ...serak2 basah sora acih ...

wah baju kedot2 kat tangannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sangat terrer nko letak video kat blog nkoooooooo

nanti nko ajar aku ek dilaaaaaaaaa

manisz said...

filla.. so seksi lah sora anak ko.. serak2 basah gituuuu.. wallahhhhh.. tapi sora ko nk suh anak nari pun, pujuk rayulah sikit..

-butterfly- said...

:: hehe
:: chummeell je acih nari wlu pun tunjuk bakat sket2 je kak filla..
:: :P
:: eii.. geraamm plak iza kat die..
:: :)
:: ehmm..
:: kak filla suruh le die nari betul2 nak tengok le..
:: nnt kteorg vote die dalam tom2 bak..
:: agagaga

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

Liyanaroxx said...

alahai...cutenya budak kecik nih kak filla...tapi x tahan menarinya mcm dipaksa2 plak...hehehehe~ cuba akak bg dia dgr lagu hey mickey!!sure dia leh buat aksi cheerleader tuh~ =p

busyuksayang said...

u both mmg so shomel la...bkn main lg si acih menari...:))