Sunday, April 13, 2014

PERJUMPAAN DENGAN KAWAN LAMA....

Kejadian ni hari Jumaat lunch time kat Alamanda.. Susah gila nak jumpa Ila (baju biru) ni.. kawan lama since zaman FP lagi... so bila ada peluang untuk jumpa jom lah kita jumpa ;) Moon takkan korang tak kenal kannnnn... 

masa tengok balik gambar ni tetiba aku tepikir sapa amik gamba ni? punya lah pelupa.. tetiba baru teringat kak ti yang snapkan heheh

lunch kat Madam Kwan.. dap jugak noodle atas ni

Moon makan nasi goreng.. asyik cakap masin, sampai suapan terakhir pon masin, tapi licin hahah

Ila makan ni je.. share-share..

dan sagu gula melaka.

manja sangat ni hehehe

bagus camera korang ni.. floless muka ahkak.. hahahah.. 

Moon nie

Bila lama tak jumpa.. sembang kemain panjang lagi.. tengok jam.. terperanjat ahkak.. boss ai ada ok.. kang lambat-lambat masuk opis.. kene marah baru tau.. 

Ok itu lah sahaja gambar yang ado.. tetiba perot bekeroncong tengok mee tu.. 

Bye Ila.. nanti kita jumpa lagi k.. 

Eh ending camtu je? Bis nak camne lagi? Sebenarnya aku kat office nie.. Pak Radie tolong buatkan laci untuk menepati 5s.. aku kan tak reti.. dan aku kan manja.. hangin je dia aku paksa datang tolong aku nie.. hehehehehe.. 

Tata.


Love, 
Filla.

2 comments:

nur chinta said...

salam filla...saja nak nyebuk...opis u baru nk sart 5s ke...haru biru tau ngan 5s ni...

Anonymous said...

kak filla kongsi leh laci 5s..hihi..mesti seni..:)
fb : Cik Cilik