Thursday, April 24, 2014

KULCATS BARRIO YOOOO...

Hari Ahad.  Jom jalan.

Memula kitorang gerak gi Shah Alam dulu.. Lama dah tak balik, ingatkan nak tengok BIL aku tak sihat.. rupanya dia kat rumah dia.. so tak pelah.. kita jenguk mertua kiter je lah ;) Kenyang siap makan plak lagi.. huhu... 

Ni masa nak ke sana.. Aleesya sekarang dah pandai memacam dah.. pandai buat muka merajuk.. pandai melawan.. pandai pukul orang.. Amboi dia dah jadi gangster.. Amaani dah tak gangster dah.. Amaani pon nangis kene lepuk je ngan Leecha nie.. 

Leechaaa.. buat mata dik.. buat mata... terus mata jadi gini... 

Ni kat umah Shah Alam.. hisap jari tetap.. bila kita cakap "takmoh hisap jari".. nanti mesti dia tarik jari keluar pastu mengempas.. amboih.

Kasih with Kakak Sofea..

Amaani bising aku suruh dia pakai baju nie.. amaani suka baju ngan seluar yang selesa je.. rupa tak penting.. tapi bila aku ugut tak nak bawak jalan.. terus dia setuju..

petang tu singgah Paradigm Mall jap.. aku suka gi sini sebab tak sesak... sini ada Zara, Zarakids, GAP, H&M, cotton on kids, cotton on orangtua, brands outlet, pandora, Dorothy Perkins dan banyak lagi lah.. Restaurants pon banyak! 

cinta-cinta hatiku.. muka amaani ngan roti tu dah sama bolat ;)

Ok pastu terus tensi tatau nak makan kat mana.. pak radie kata jomlah kita makan kat Kulcats Barrio sebab dah lama nak try.. Lagipun kawan Pak Radie memang orang Kulcats.. Black nama dia ;) Aku plak memang kawan ngan Suzzy wife Black tu.. tapi suzzy takde malam tu :(

Yeay boleh pegi sebab Black reservekan tempat.. kat sini selalu full house u olls.. so better call and make reservation.. tapi kalau nak walk in pon boleyyy.. sukati u olls la yer.. 

Dah besar anak dara ai kan :)

Kasih dah tembam sikit sekarang.. sebab dia kuat makan.. 

Muka Leecha ngan Ani dah nak sama dah kan? gaya2 merajuk, naik hangin semua dah bih kurang sama hahaha

Ni sedap.. Aglio Olio breadcrumbs.. dengan chili flakes.. pedas dan sedap..

Burger sapa lagi kan?


untuk Kasih ngan Ani.. share je.. 

Ni sedap ok.. hampir pitam sebab sedap dan sebab takut gems.. 

Sempat snap.. 




So itu yang sempat aku snap untuk price dia.. harga boleh tahan gak.. tapi rasa sedap.. aku tengok ramai order pizza.. next time kita leh rasa pizza dia pulak ok..


tu dia semua buat sign cat.

Thanks Black.. Next time leh datang lagi ajak Suzzy sekali ;)

Nak tau details pasal Kulcats Barrio boleh follow istagram @kulcats


Love, 
Filla.

3 comments:

Humairah Jimat said...

salam kenal kak filla=)terliur tgok menu tu..huhu.syg nya jaoh nk cuba..

Azura Aziz said...

ohh minggu ni ingt nk g paradigm mall nk singgah...

Misz-ella Ismail said...

Sedapnya makanan