Wednesday, April 16, 2014

BERIKLAN PENDEK.

Dah lama tak promote diri sendiri.. Sebab ramai yang bertanya dan Kak Pilla penat nak mereply email satu-satu.. so akak citer kat sini je ok?

Sesiapa yang berminat untuk mengiklankan product yang u olls jual.. akak ada buat package nie:

- ig/fb/twitter shoutout (3 serangkai)
atau
- side bar banner di blog ini untuk 1 bulan.

Selepas ini Kak Pilla dah tak buat dekat end of blog entry ads tu.. yang dah deal tu takpe.. selepas ni no more.. sebab akak ada letak link instagram kat side bar akak ni.. so u olls nye ads yang keluar kat ig tu will appear jugak kat side bar (instagram) tu.. siapa berminat boleh click kat link instagram Kak Pilla tu.. sama je, so jangan seksa kakpilla ok.. hehe.. Untuk yang nak promote kat fb,ig and twitter tu kalau boleh korang kena lah ada business ig/fb.. kalau tak acaner orang nak visit business adik tu.. paham? orang sekarang suka yang mudah.. nak tengok apa-apa kena ada link terus click je.. tu pun kadang nak click link pon malassssss.. nak bermanja ngan Kak Pilla jugak.. kalau Kak Pilla free boleh lah tolong jawabkan.. kalau tak sorry, pepandai lah click, link ai dah bagi.. don't be lazy.. 

Kalau u olls pandai buat gif file ke apa tu yang boleh slide2 gambar tu.. boleh blink2 gitu.. lagi bagus.. untuk iklan sidebar sebab very catchy.. kalau tak reti.. plis jangan suruh kakpilla yang buatkan.. 

Berminat boleh email framekasih@yahoo.com untuk quotation dan kalau lambat reply, sila fahami kesibukan Kak Pilla ye.

Pengumuman ke-2
Pemenang Ephyra Phase II telah pun diumumkan oleh pihak Ephyra.. sekiranya anda tidak menerima panggilan dari pihak Ephyra itu bermaksud anda tidak berjaya.. tapi jangan sedih-sedih sebab Kak Pilla ada nak bagi korang hadiah Ephyra lagi nie.. caranya mudah sahaja.. hantar testimonial anda (gambar sebelum dan selepas minum ephyra) kalau testimonial u olls menarik, pihak Ephyra nak bagi sorang sekotak Premium Pack (30 sachet).. Pihak Ephyra akan pilih 10 orang pemenang.. tapiiiiiii, kena ada bukti anda mengambil gambar bersama kotak Ephyra.. kalau tak kang.. ntah gambo sapa-sapa korang amik tepek kat situ.. kannnnnnnn.. no no no.. tak baik menipu.. 

Tempoh penyertaan ialah dari hari ini 15 April 2014 sehingga 24 April 2014. Senang kan? tak yah buat karangan.. email testimonial korang kepada Kak Filla di framekasih@yahoo.com .. Pemenang akan dihubungi oleh pihak Ephyra sendiri.. kalau pihak Ephyra bagi list pemenang, akak akan announce kat blog ni.. thank you.


Love, 
Filla.

No comments: