Monday, April 14, 2014

LEPAK NGAN FAMILY KECILKU

Disebabkan pagi-pagi ni perot aku lapa nak mam.. so mari upload gambar makanan untuk menyeksa diri sendiri ;)

Ini hari jumaat malam.. bawak budak-budak gi alamanda sebab Pak Radie nak cari wedding present untuk wedding Nawal anak kepada boss dia.. so jom kita bawak budak-budak ni sekali.. kesian diorang asik memeruk je kat umah..

Aku kalau keluar ngan diorang ni terpaksa ikut time diorang.. tensi.. kat bahagian mainan je berjam-jam.. aku lapa gila ni.. dah hint banyak kali pon anak ngan bapak buat tak dengar je.. aku cakap jomlah makan.. jap lagi semua kedai dah tutup.. last-last 9.30mlm baru nak keluar dari parkson.. Kasih nak makan sizzling yee mee.. nak sizzling apa dah nak tutup dah.. terus masam muka dia.. jom gi OldTown je.. padan muka apa yang diorder semua dah habis.. dah tu nak makan apa???? 

Nasib ni ada.. fav kitorang ni.. sodappppp!!


tu je lah food yang sempat snap.. kaya toast lupa snap.. tu pon fav gak.. Pak Radie ni ada satu perangai.. kalau apa dia order semua takde.. nanti dia sentap pastu terus tak nak makan.. atau order yang ringan-ringan je macam roti ke.. telur ke.. tu sentap lettew.. kalau aku "ni takde, tu takde, habis apa yang ada?" wah garang tul Kak Pilla ni.. sendiri yang datang lambat.. lagi nak eksyen.. 


Kasih dah tembam.

Amaani

with Aleesya.. (jangan tegur ootd kak pilla ye) dari siang sampai ke malam baju sama.. 

amaani sempat singgah kalau gi memana pon.. tetiba dia hilang.. 

papa ngan anak-anak pompuannya ;)


Love, 
Filla.

8 comments:

Anonymous said...

Comelnya papa dgn ank2 pempuannya tu...:)

salwana nordin @ che'wa said...

nampak kecik je aleesya :)

coeml anak2 pomp ko

Anonymous said...

pak radie ni manja kan.. dlm rock2 ganas, anje anjee jugeww.. hehe.. jgn mara aa...

Anonymous said...

Amaani dh kurus

Azura Aziz said...

haha, amani sama macam Adam. pantang g alamanda, mesti menyinggah kat situ..

Chekgu Azrine said...

Sweet family

Nadya Honey said...

kalau pegi oldtown suka makan mee tu

Aju Mohit said...

so sweet!!!!