Tuesday, April 22, 2014

Panacea Beauty Serum Biowhite Collagen

Pernah dengar tentang Panacea Beauty & Serum Biowhite Collagen? Kalau tak pernah meh Kak Pilla citer sikit.. Akak baru je try produk ni.. Keistimewaan produk ini ialah ia boleh disapu pada wajah dan boleh diminum.. Best kan? Kenapa ianya boleh diminum? Jom kita lihat apakah bahan-bahan asas yang terkandung di dalam produk ini..

Panacea Beauty ini adalah Serum Biowhite Collagen yang berasaskan bahan-bahan semulajadi yang terdiri dari air suling, madu, ekstrak aloe vera, rumpai laut, kolagen ikan, sarang burung walit, pati oren dan 
vitamin C yang baik untuk kulit. Ia adalah serium pertama di Asia yang boleh disapu dan diminum! 

Aku dah try produk ni dan dah paksa Pak Radie pun sapu kat muka dia.. hahahah.. aku kan suka paksa.. Nak cantik tak? Nak lawa tak? macam lah dia heran kan.. tapi lelaki memang camtu.. kita kena mengadap depan muka dia baru dia nak sapu.. Aku pertama kali sapu serum ni kat muka dah terasa kesan masa tu jugak.. serum ni tak pekat.. so mudah disapu pada wajah dan akan kering dalam masa yang sangat singkat.. bila dia dah kering kita boleh rasa kulit tegang, bersih dan tak berminyak langsung.. takpe takpe.. aku nak tunggu lagi 2 minggu cemana hasil dia :) 

1 botol share sekali ngan suami.. muahahah.. kalau korang beli, korang pon share ngan suami ye.. bila dah habis baru kita minta suami belikan untuk kita ;)

satu lagi sebab yang buatkan Kak Pilla suka ialah teksturnya yang 'ringan' dan tidak melekit.. lepas sapu kat wajah, pastu kering terus pegang muka rasa licin dan lembut.. 

Kalau korang nak tau Panacea bermaksud 'penawar' atau 'ubat mujarab'.. sebab tu nama Panacea telah dipilih oleh pengasasnya.. Panacea Beauty adalah sebuah syarikat bumiputera berdaftar dan produk ini dikeluarkan oleh makmal kilang yang bertaraf GMP, mempunyai sijil ISO serta HALAL.. so tak payah nak ragu-ragu ok.. 

Kelebihan Serum Biowhite Collagen:

- Serum pertama yang boleh DISAPU dan DIMINUM
- Bebas bahan sentetik seperti Parabens, Mercury, Hidroquinon san Silbuteramine
- Telah terbukti berkesan secara klinikal
- Kesal seawal 10 hari
- 100% bahan semulajadi
- 100% keluaran bumiputera
- 100% islam product
- 100% jaminan 

Cik Abang ni mempunyai kulit yang bermasalah.. Setelah menggunakan Serum Biowhite Collagen, korang boleh tengok sendiri hasilnya kan? So kepada sesiapa yang ada masalah berjerawat, rasa kurang keyakinan diri, boleh lah ikhtiar dengan mencuba Panacea Beauty Serum Biowhite Collagen nie.. tapi pesanan Kak Pilla, kalau muka dah licin, jangan sombong dan bongkak pulak ye.. muahahaha

Ia juga berkesan untuk memudarkan kesan parut.. siapa ada parut dan jeragat memang elok pakai nie.. Kak Pilla pon dah tua-tua ni banyak sangat jeragat yang susahnya nak pudar.. so Kak Pilla pon berharap agar Serum ni dapat membantu Kak Pilla.. eh emo plak.. 

ia juga membantu untuk mengecilkan liang-liang pori.. Eh nanti kejap, biar Kak Pilla share dulu ni:

Khasiat

- Mencantikkan kulit wajah agar lebih berseri dan lembap sepanjang hari
-Melambatkan proses penuaan dengan menambahkan keanjalan kulit
- Menghilangkan parut jerawat, parut pembedahan dan kesan regangan kulit
- Menghasilkan kulit yang licin dan mengecilkan liang-liang pori
- Mencerahkan kulit dari dalam dan meratakan tona kulit
- Membaiki sel-sel kulit yang mati dan pembentukan sel-sel baru
- Memulihkan kulit kering dan nyahhidrat
- Mengawal penghasilan minyak pada kulit dengan menyeimbangkan PH kulit
- Meningkatkan metabolisme kulit untuk memperbaharui kulit mati
(sesuai untuk semua jenis kulit)

Mendapat penghargaan dari Tunku Mariamz Iskandar (Johor), tahniah diucapkan!

Now, sesiapa berminat untuk mencari duit tambahan dengan menjadi stokis/dealer atau dropship boleh lah cuba ye.. tengok ni Kak Pilla share ngan korang kat bawah ni: 

Buat dropship pon boleh untung banyak.. 

Subhanallah..syukur beliau hanya dropship sahaja..tapi mampu menjual 40 botol dalam SEMINGGU..jom buat kira2:

-komisyen dropship 1 botol: RM15
-seminggu 40 botol : RM15 x 40 = RM600
-sebulam 160 botol : RM15 X 160 = RM2400

WOW! baru buat dropship tanpa modal pun boleh jana pendapatan dengan Panacea Beauty. alhamdulillah

Jom sertai kami di Panacea Beauty Official


Ini adalah senarai pengedar mengikut negeri.. so boleh lah u olls contact mereka ok?

NEGERI
NAMA
NO.FON
SELANGOR
Zubaidah Shaari
012-3067137/ 019-3029447
Noor Shahida Sabari
013-6108268
Eleena Zaini
019-2880827/ 018-3583824
Norhafisah Muhamad Nor
013-2591773
Nur Izzati Mazli
018-3623979
Nazaliza Azlin

 010-2555945

Siti Zahera Ibrahim
 019-4757404
Huzalfah Shamsudin

012-3155020

KUALA LUMPUR
Maznah Muhamad Nor
019 3094315

Noor Rafidah Mustaffa

017-6069029
Nur Habeeba Hanum

013-6604498
PULAU PINANG
Nurfitriyana Abd. Rashid
013-4892156
KELANTAN
Shaidatul Suhani
019-9738773
Nor Afifah Rozali
019-9914990
 Che Farah Aini
013-2534116

PAHANG
Siti Norbaya Kamar
019-9442251
Maisarah Bazin

019-3451378

JOHOR
Airma Aishah
013-7767999
Yanti Beauty House
017-7861801
 Masziah Mat Jaafar

012-6926726

Noor Hasyimah
017-6219667
KEDAH
Khalidah Ahmad
013-5208501
Noor Azlina Abdullah
012-4950471
Jamilah Marzuki
014-9061494
Nur Fatin Aini Jamalludin
012-4488140
PERLIS
Farah Diyana Zolkafli
012-5655969

NEGERI SEMBILAN

Norasfaliza Mohamad

013-2915983
Mazlifah Abas
 012-6189667

PERAK
Syila Azura

 012-5127149
Hafizazli Bin Shahrolpileh

013-3010894

Nur Amira Amran
010-3938794
SABAH
Nik Azuraini Nik Azlan
013-8531754
Kirana Beddu Halike
019-8022903
SARAWAK
Azam Muhamad Sabri
012-4950471
SINGAPORE
Rositah Ariffin
6594505884
Nurhayati
6591502602

Maklumat lanjut tentang Panacea Beauty Serum Biowhite Collagen seperti tertera di bawah.. tengok ler kat FB depa tu.. baru puas hati tengok testimonial pengguna ;)

Hotline: 013-4449531

Love, 
Filla.

2 comments:

Azura Aziz said...

wah, jadi dropship bole dapat untung gak kan.. hmm, cam best jer ni..

Syila Azura said...

Org perak yob n yong bleh calling2 saya ye.. whatsapp 012 5127149
Free consult.. Free pos..