Thursday, September 30, 2010

Wei jakun kampung mana mari deyyy???

Saya adalah seorang yang jakun sebab saya baru tau apa itu BBM... kalau breast milk BM saya tau lah!!!jom gelakkan diri ini... huahahahah...

sekian terima kasih...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

19 comments:

Anonymous said...

BBM tu ape???aku lu LOL pun x tau, igtkan katun ape ntah!warghwarghwargh...sungguh memalukan!!!

aSmiDar said...

apa tu BBM??
eda pon tak tau ni...
huhuhu

MummyYana said...

kak Filla sy pun tak tau apa tue BBM....huhu...

Anonymous said...

blackberry messenger..mcm YM gak..hanya utk pengguna2 blackberry..

Anonymous said...

BBM = blackberry messenger..mcm YM gak..hanya utk pengguna2 blackberry...

Anonymous said...

BBM = blackberry messenger..mcm YM gak..hanya utk pengguna2 blackberry...

Nadia Is Cute said...

Kesian kepada ko. Dan er... kengkawan ko.

BBM = Blackberry Messenger

Filla ~ Kasihs said...

huahahaha... skarang dah tau ker BBM tu apa?.. hahah.. nak chat? PIN please!!! ngeh ngeh...

bubblesphoto said...

weeewwiiit!!
mama kasih ade BB skrg..replace ur phone yg ilang yer...awesome!

Anonymous said...

maklum le pakai tepon cap ayam!!!!tu yg jakun x tau BBM tu ape..kena tulih dlm buku 3 lima nih..perkatan baru...muahahhahahaha..

Sue said...

ehehhee..

tapi aku suke ngan mama kasih ni. pasal kalao tak tau pa pe pun, dia tetap mengaku. bukan mcm sesetengah org, tak tau tapi buat2 tau. pastu belagak.. hehe

Liyanaroxx said...

kak filla..nak pin boleyyyyy??? =P jom BBM sama!

Mummy Irish Putra said...

tak payah lah sis filla... kite pun same je tahap kampung nye... baru2 ni tahu ape itu bbm.. :( kesian kan..? dahla tak pakai hanfone canggih,ketinggalan zaman giler aku nih..

Anonymous said...

ALAAA...TUAN KOMEN SELEPAS 'BUBBLES PHOTO'..BIASA LA BRG BARU..KO PON DULU PON MESTI KAMPONG GAK TAU TAU AMENDER TU 'BBM'..KECOH JER..MCM BAGUS2 JER..KLU DA TAU TU KIRA TOLONG LA AJAR KT ORG YG BARU2 TUH.SIAN KT ORG YG NK PKI BB TUH..PERLU KER KITA AMIK TAU SEMUA BENDA.NI KIRA KLU KO KT OPIS NI MESTI X RAMAI MEMBER NIH.ORG BOSAN NGN KO AR KLU TUNJUK TERER SGT.X PON KO NI JENIS SUKA MENYIBUK.BUKAN KIRA JAKUN BEB..KLU KO TERER SGT APER TUH 'MKPL'@ 'KNBKSJ'...HHAAAA..JAWAB..JAWAB..KLU KO TERER NANTI AKU BLUNJER MAKAN NASI EKK...

huda said...

wah dah ade phone baru bole la update slalu & tepek pic byk2...boring la..dah la u punyer blog ni my fav blog aka 'blog wajib bukak'...hidup xceria kalo u xupdate..hehe

Anonymous said...

wah dh ada BB baru... blh la BBM dgn kak zai jg hehe...

Shinnaz Ahmad Rasid said...

tak ada BB. sian kan..? dah dpt phone baru kah? hehe..

p.s: what happen with Anon tu?

Anonymous said...

waahahahahahah..tuan komen selepas mummy irish putra..asal ko ni nak emo2..gilo apo?aku komen tu utk diri aku yg bute it ni..bkn tuk si filla n yg sewaktu ngan nyer..aku tau ar ko terer bab2 perkataan singkat2 sesingkat otak ko ni!!!huhuhu..nasik tu ko cekik jela ..aku dah konyang!samat ari raye..maap zahir batin!

NURSAKINAHBTMOHDSOLEH said...

kak filla. meh bb pin. leh bbm!