Wednesday, September 29, 2010

Macam-macam cerita..

rasanya dah lama aku tak ajak korang semua sembang-sembang kosong kan? dulu rajin jerrrr... al-maklum lah sekarang busy lah.. dah ada boss... pastu kat umah pon ada banyak boss.. boss kicik, boss besar...

oh pasal LV tu.. bagi lah lagi info.. aku tgh collect info.. tq yang sudi tolong!

x de issue nak bentang pon hari ni... cuma tq yang ikut peraduan nak menang framekasih tu!! hahah.. syok okeh!!! sronok sangat aku tengok framekasih ada kat rumah korang.. rasa dekat dihati jer.. auwwww.. tetiba aku emo..kuakakakaaaa... sekarang penyertaan masih rancak.. kalau masih rancak, mungkin akan difikirkan utk dipanjangkan lagi tempoh... tgk cemana nanti.. cepat lah join.. aku paksa nieh... rasa terharu sgt tgk framekasih ada kat rumah korang... utk sesaper yang order, tapi as a present utk kawan-kawan ke.. korang boleh lah contact kawan-kawan korang tu suruh snap gambar.. send kat framekasih@yahoo.com... mana tau ada rezki korang plak yang menang frame? kan kan kan???

oh lagi dua minggu nak buat kenduri Akikah untuk Kasih Amaani... giler rambut dia tepacak giler-giler dah nie.. senang giler orang nak gunting-gunting time marhaban nanti.. kuakakka.. kelaka plak rasanya..sbb time Acih dulu.. kalau orang tegur.. "boy ke girl?"... oh amaani ni unik sket.. soalan tu jarang sangat lah... yang selalu "eh ehhhhhhhhhhhh... baby rambut pacak".. hahahaaaaa... kat nursery ke.. kat shopping complex ker.. mendapat perhatian tul rambut pacak dia... sampai Pak Radie ckp macam ayam... boley? *sambil pikir aku terkenan ayam ke?*

handphone yang hilang masih belom berganti... takpelah aku redho jer guna handphone lama nie.. aku bukannya giler gadget2 nie... janji leh call.. leh receive call.. leh sms sudah! kalau Pak Radie nak belikan henpon pon ai tak kisah... huahahahhaha... tapi nanti-nanti lah dulu pa yer... nanti kalau hilang lagi ada plak orang 'padankan muka aku nih'.. ada plak yang cakap 'tulahhh.. dulu time beli kecoh kat blog, siap janji2 kat laki nak jaga elok2.. kan dah ilang'.. pastu siap 'hahahahhaaaaa' kan aku plak... ewahhhhhhhhhhhhhh... eh, suker ati aku lah henpon aku nak ilang ker... aku nak janji nak jaga baik-baik ke.. aku nak lambung kat longkang ker... aku nak tukar tepon lain ker.. lagipon aku janji kat laki aku.. bukan laki orang lain pon.. ko sibuk naper plak? eh pelik gak.. aku pon lupa yg aku ada janji kat Pak Radie nak jaga baik-baik.. ada yeh? hahahaa... uihhh sungguh alert ini olang... aku pon tak alert ngn apa aku kata... ini macam punya olang pon ada ka? mind your own business laa yangggg... jgn pening-pening kepala.. eh tapi kalau ada org pening-pening utk aku pon ok gak.. maknanyer memang dia amik berat pasal aku.. auwwwwwwwwwww.... tq! oh lagi satu.. suker ati aku lah nak beli apa pon aku nak tayang kat blog aku... jgn ler emo sgt... aku ni hahhhh byk betul hati nak kene jaga.. sampai nak tulis aper pon takut-takut.. pastu nak upload gambar pon takut-takut... nak beli barang pastu upload dlm blog aku tak takut pon.. hahahaa.... jgn lah marah bile aku tayang kat sini.. bukan aku bli yang mahal-mahal pon... kasut buruk je.. eh kasut ke? hahahaaaaaaa... tak pon mcm nie.. kalau agak-agak nyampah or tak suke dgn cara aku yg pada korang belagak nie.. leave me alone lah... takyah amik tau life aku.. kang ko sakit hati aku tak leh nak tolong.... oopss telebeh sudah... hahahaaaaa.. *peace*

ok nak citer apa plak nie? besok ialah birthday Kak Acih... taktau nak blikan budak cerewet ni aper.. dah usha Swatch for kids tu.. comel.. tapi ntah ler.. kang dia tak jaga.. dia campak2 mana2 ilang plak... Acih dah besar okeh... layan dia mcm layan kengkawan jerk... dia kan hover giler... saling tak tumpah mcm omak dia... sekarang dia paling suker ayat "hellooooooooooo?!!!!".. sambil mata tebalik-tebalik ke atas.. kepala tegeleng-geleng.. mana dia blajar ntah.. hihii.. *mak dia ke?* hahahaa... pastu skit2.. Oooomaigod OMG OMG... aku hempuk kang! pastu sikit-sikit "whateverrrrrrrrrrrrrrr".. perghhh spiking tak hengat.. tapi itu jeklah pon ayat dia... semua ayat poyo gedik kan? hahahahaaaaaa...

aku banyak nak buat post-post yang macam-macam.. tp aku busy lah... kat umah baru ngadap laptop.. tetiba amaani nangis... takkan asik suruh Pak Radie jaga anak? mana boleh.... yang aku sempat pon, check and reply email customer jek... korang sabar yeh..nanti aku fikir nak buat citer apa...

tu jer dulu.. bai...






EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

filla! i nak masuk yang frame kasih tu. tunggu snap dulu. hehe. btw, I suka je baca ur belog, tak kisahlah pasal apa. tak rasa pon u nak tunjuk2 or apa. kita share lah kan. takpe I suka u punya belog! best!

bubblesphoto said...

happy birthday acih!!!
pelok ckit!
ha, dh mcm org beso dah bt style gitu....auuwww!

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

hehehhehe...tue skang kan tgh hot iphone4 tue babe...ape lagieeeeeeeeee...sile tabur janji2 manis kat pakcik radie lagie :D

ila de cute said...

filla, biar je la org yg bagi comment yang tak membina tu...ko baut derk je...ni blog ko kan, suka ati ko le nak tulis apa kan...ehheh anyway miss u babe