Tuesday, September 07, 2010

BUKA PUASA @ MEATWORKS SOLARIS MONT KIARA..

Dah nak raya dah kan? so masak-memasak dah naik malas okeh.. kita tutup jerlah dapor kat umah.. aku dah tak lalu nak makan... tekak keringgggggggggg asik nak minum air jer.. huhuuu... Buka puasa hari ahad lepas kat Meatworks nie.. Cantik kan tempat nie???
Lagi best kalau disambut mesra oleh si kenit Amaani ni.. ala la laaaa.. cian dier tak sihat.. selsema batuk.. asik tesumbat idong jer... meragammmm jer.. tengok suasana dalam meatworks ni.. best kan? mat salleh sajer dalam nie.. tapi don't worry.. halal... arak pon takder rasanya..hihiiii..

anda masih bersama penyambut tetamu Amaani... ni kat entrance.. ada siap sofa utk sesaper rasa nak lelepak kat luar...

Abang Remy with son Rayyan..

Mama Kasihs ngan Auntie Nana

smart jer dinding dia kan? pastu letak plak painting mcm tu.. cozy jer...

Pak Radie pasni leh jadik cikgu sandaran.. siap pi beli kaler ngn pen.. kertas siap bawak dari umah ni.. ada sesi mewarna! hahah... tempat ni opposite ngan coldstorage..

kat dalam tu ada jual cake jugak.. tp sbb dah full so tak amik..

mine, Club Sandwich aper ntah..

yang ni Pak Radie.. Gemas Burger.. nak tau kenapa Gemas??? rupanya diorang import lembu dari New Zealand.. masa tu lembu tu baby lah.. pastu besarkan kat Gemas... pastu daging nyer masuk dalam prot Pak Radie.. heheheheeeee..

Acih tetiba terror giler puasa plak dia hari ni.. heheh.. puas nak melayan jgn bagi dia teringat prot lapar.. orderkan dia fish & chips for kids.. habis!!! hahahah.. senyap jek dia makan...kuakakkakaaaaa...

oh masa ni ada jugak Ramadhan Buffet.. rm40++ per head... so dorang berdua amik buffet.. aku ngn Pak Radie amik ala-carte.. giler buat buffet takde orang makan.. so buffet tu khas utk dorang berdua.. apa lagi... kasi angkat teh tarik 4 gelas... buah 2 pinggan lahhh kan!! hahaha...

yang ni plak kat tingkat atas.. naik lif okeh! haha... ada tempat lepak2 siap ada tv bagai..

gambar atas tu lom buka.. ok ni dah kenyang.. tengok Amaani pon dah tau dah! hihi... naik atas sambung order air lagi..heheh..

ni tempat makan kat tingkat atas..

ni pasangan dua sejoli...

seronok budak-budak ni

aippp.. Kasih... jangan buli Ieky..

dah kenyang-kenyang chow sebab Amaani pon tak sihat sangat.. takut malam-malam sejuk-sejuk lagi teruk plak dia.. oh amaani dan mak nyer tak sihat.. huhukkk... cemana nak raya sakan ni?

EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

aSmiDar said...

Amani still jugak terpacak..hehe

J.M.R said...

hehe...comel bangat k si amaani tu..bila leh jmp amaani lak nih..

Anonymous said...

restoran ni owner dia anak shahrizat jalil,,,nice place to eat,,should try dia punya steak,,anyhow selamat hari raya to u n family

-silent reader-

JuJue said...

tengok amaani...macam muka pak radie ahh.. ahahaha..
tapi amaani comei 10x ganda lagi ahh..