Monday, September 06, 2010

RAMBUT RAYE...

Hehehehe.... rambut raya katanya... auwwww... nak buat camno? baju kurung raya selai jer.. baju jalan-jalan takde.... shopping raya untuk diri sendiri pon takde.. cuma beli baju anak-anak jer.. yelah.. mak pak dah tua... tak perlulah nak bershopping sakan.. lagipon Pak Radie ko takde bonus this year..kene postpone.. menciiii tau!!! Rambut ni pon kojap yoooo nak merasa curly2.. lepas 3 jam.. terus dia penyek kurus leper.. menci aiii tau... huhu....
impian nak trim rambut yang dah rosak akhirnya terlaksana... bawak Acih sorang jerk gi Subang Parade.. adik Amaani kene tinggal umah nenek.. hihihi....
jangan gelis okeh... bawak bertenang...
haaaa tengok tu.. Pak Radie tu malu lah tu.. dia tau muke dia aku nak sabotaj masuk blog.. dan-dan dia buat tido kat situ...
sebenarnya tujuan gi Subang Parade nak trim rambut.. masa aku trim rambut, Pak Radie bawak anak dia gi repair tepon aku.. tepon masuk virus plak..tensi tul... dah kene reset balik..habis semua contact number.. dan macam-macam lagi.. yang aku bengang gambar aku masak SIZZLING YEE MEE pon hilang.. cemana aku nak share resepi ngan korang? cessss!!! oh pastu jenjalan jumpa lah suar jeans Acih.. nasib baik lah last minute dapat gak suar jeans dia selai.. suar dia skarang dah kecik.. dah senteng.. sian dia...
tu diaaaaa.. suar jeans baru Acih.. Pumpkin Patch jerk... sian perot anak aku leper giler.. puasa penuh time ni babe!!! terlonglai-longlai dia.. pastu asik gelak-gelak jalan kelelong-kelelong macam orang stim..huahahah... gara-gara takde tenaga jadi gitu.. syabas Acih!!! hebat anak mama...


*pastu tanyer lah, kalau nak buat curl yang mcm ni tapi permanent.. boleh ke? and how much? dia cakap bolehhhh... tu panggi digital perm.. bih kurang RM400.. pastu ko kene jaga mcm orang giler.. nak ke? takperlah... mak sibuk.. nak kene jaga anak.. kang rambut tak tejaga, silap haribulan orang ingat aku pompuan gile!!!



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Anonymous said...

ouuhhh.. kak filla da kurus *tepuk2*

-lia-

Shinnaz Ahmad Rasid said...

phewwiit! lawa rambut!

mamamarissa said...

walaupun cuma 3 jam, tatap nak ckp rambut tue shantik, sheksi...i like it, auwwwwwww!!!

aSmiDar said...

mmg lawa..meriah la raya dah ade rambut raya..

ehhh..bukan dah ade ke..hehe

::Mamalyna:: said...

filla, cun tue rambut raya...

Selamat Hari Raya Aidilfitri dari kami sekeluarga. Maaf Zahir Batin

Siti Fatimah said...

jelessss nyer i... rambut u cantek & i like it dear sgt sesuai... harus buat gaks lah hahahaha...