Friday, September 03, 2010

Nak Shopping Baju tak?

Buat penggemar fashion boleh lah lawati laman web ini.... Ianya adalah kepunyaan adik kepada Bespren saya... harga adalah tersangatlah murah sampai rasa tak sampai hati nak beli sehelai... kalau nak beli, beli lah berhelai-helai.. murah bangat! Ini hanya untuk Pencinta Wanita Vintage sahaja... baju-baju lawa-lawa dan nampak sopan dan kewl dan low profile dan ada kelas tersendiri.. giler promote! hahah...

Biler aku cakap murah.. maknanyer memang betullah murah.. tak pecaya? hah tengok nie..
Blazer macam ni ko dapat ker harga RM35???

baju macam ni RM15.. sopan dan bergaya.. bertudung pon boleh pakai ;)

RM20 (comel jer)

RM30 (pakai tudung tak leh pakai..eh boleh, tapi make sure pakai cardigan dengan seluar tau)

RM30 nampak selesa jer :)

baju merah ni pon cantik.. RM15... pecaya? tak caya sudah... malas nak bebel lagi.. ni baru sikit aku upload gambar.. nak tengok lebih-lebih gi visit blog dia.. tu aku bagi link.. click jer..

So adik-adik, akak-akak, makcik-makcik, abang-abang, boleh lah lawati blog adik kepada BFF saya si Natra tu.. auuwww geliss BFF.. hahaha...


http://thevintagevibes.blogspot.com/



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

4 comments:

JuJue said...

siyes cantik and murah... nak nak nakk..

La-ti-dots | Vintage-holic said...

kak fila!!tima kacehhhh !!!

La-ti-dots | Vintage-holic said...

akakkkkkk fila...tima kacehhhh !!=)

Anonymous said...

murah2 dan cantik...ada butik tak? kat mana ek?