Tuesday, September 21, 2010

BERKABUNG...

Berkabung ke berkabong? whatever!! buat masa nie aku tengah tensi... hati bagai disiat-siat... marah... benci... kecewa...sedih... bodoh... geram.... dan macam-macam lagi...

kenapa?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Handphone Nokia N97 yang Pak Radie belikan tu dah hilang!!!

pagi tadi kat dalam toilet office... pastu tetiba black out.. aku kelam kelibut lari keluar dari toilet.. sbb gelap gelita... sampai telupa handphone.. pastu my friend anny call office dia tanye apasal call handphone tak dapat? baru aku gelabah... masa tu dah nak dekat 2 jam dah.. memang sah2 penyamun tu pompuan..kata toilet office kan? tapi toilet office kat luar.. kat area lif.. pastu kat sini ada dua department.. so tatau lah saper plak yang amik... tapi sesungguhnya kalau orang yang amik tu orang-orang office ni or office sebelah.. sampai hati kan? aku ni kalau lah tejumpa handphone kat dlm area office jugak.. InsyaAllah aku pulangkan balik.. sebab sok lusa tak tentu kalau tekena kat diri sendiri.. tapi yelah.. hati orang susah kita nak kata apa... aku redho jerlah.. anggap itu bukan rezeki aku lagi dah.. mungkin rezeki aku bersama handphone tu cukup sampai disini jer.. :( maka tengah menangis air mata darah sekarang nie...

x de ke orang nak teman aku berkabung? tak pon takde ke orang nak belikan ai hp baru? blackberry pon ai tak kisah... uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.. ada yang kene lempang ni kang.. huhuhhhh..

oh.. harap maaf.. update akan berkurang... tiada lagi gambar-gambar utk menghiasi blog ini..mungkin saper masuk blog nie dah tak leh tgk gambar.. hanya boleh dengar aku membebel sajer :(



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

17 comments:

azalyea said...

Olololo ciannya!!;-(
Ape2 pun sbr banyak2 ok..kalo ada rezeki Insya Allah dpt laa balik hp tu..tapi kalo dh takde rezeki anggap jer laa smpai kat situ jer..mane tau tetiba jer lps nie berlaku satu lagi blackout di toilet yg sama then kuar2 jer dpt bgksn berisi blackberry gitu..(melampau thp nak lempang x angan2 nie)..ape2 pun..chill ok??

inaaa. said...

kesian kak filla.
takpe nnt mintak pak radhi beli bb satoooo.hehee

mizzura said...

macam tu punya kes pun ada eh..eee...pompuan-pompuan..buruk perangai mencuri..sabar lah ye awak..

Mimy Hamid said...

di harap sapa yang terambil.. cuba ambil..dah ambil pulangkan la...tak baekk weh harta orang...ko tunggu fila manatau org tu tgh mengesan sapa empunya handphone dia nak bg...

Sue said...

kat opis aku pun ade je pencuri hp kat toilet pompuan. dulu masa bangunan lama, toilet ppuan ada 1 je (dalam tu ada 3 pintu la..). my fren tertinggal phone, tp dia nmpk org yg masuk lepas dia tu. cuma dia perasan phone tertinggal masa da masuk ofis. gi balik, mmg da xde. tanye budak tu, mati2 tanak ngaku. da la budak tu peknen time tu, sanggup nk curik. bile tanya laki dia yg satu opis, rupenye esok tu dia da gi jual kt kedai. bedebah kan..?

zeta said...

sabar ehh filla..

ratna said...

alamak siannya awak.. org la kan.. ada kesempatan utk mencuri cepat jer. byk2 sabar kay.

Anonymous said...

simpati dgn filla... memahami sgt sbb brg2 kesygan kak zai pn pnh kena curi.. laptop & camera... blm guna sampai sethn pn.. dh xde rezeki tp ttp skt hati dgn pencuri tu...

xmo xmo nges ekkk.. gi call pak radhi.. suh beli BB baru hehehhe br la blh bbm nnt hehe

-kak zai-

JuJue said...

aku sumpah org yg amik henpon tu..jatuh kelepokkkk dalam longkang..

genny da bomb said...

tak tanya ke ng sesapa?mana tau ada sesapa simpankan ke huhu..pasni tgk sesapa pakai hp yg sama cuba tajamkan sket mata..mana tau yg buk pilla punya huhu

yunz_02 said...

buruk perangai giler babs sapa yg amek tu..

manisz said...

ishhh gilerlahh.. sampai hati dorang nie amik hp ko.. keje giler! tak mampu nk beli jgnlah men sebat jer org nyer hp..

kwan aku dulu penah ilang hp.. after 2 months ada org hantar smula hp dia tuh pada dia.. dia kata adalah dia buat sembahyang hajat tuk bukakan hati org tu pulangkan, maybe org tu ada terdetik dlm hati rasa bersalah tu yg pulang tu.. tapi terpulanglahh.. lau ko dah redha, makanya kenelah cari hp baru..

Anonymous said...

mmg cik ton gondol tol sape yg amik tu!!!!

aSmiDar said...

xdec cc tv ke sblom masuk tandas tu??
boley tau sape yang masuk lepas fila masuk..
tapi yer la kan..
katenya blackout..
ermmm sabr je la...

SURIA AMANDA said...

kesiannya ko kak..kurang asam la pencuri tuh..

cputeh said...

sian sis...sbr yer,hari nih hati sis susah sgt sbb kehilangan fon tuh insyAllah 1 hari nnti org yg mengmbil tu akan dpt lagi susah berlipat ganda....silap2 dia amak,apak,adik badik,tok nenek dia pn susah...

Siti Fatimah said...

byk2 bersabar yer buk filla...bulan2 raya nie pon ada gak org nak ambik kan kan sgt keji okey!!! apa2pon sure pak radie akan beli kan yg baru yahoooo!!!!