Thursday, September 30, 2010

COMPETITION DARI FRAMEKASIH...

*sticky post for 7 days*
nak new entry scroll bawah sket.. itu pon kalau ado lahhhh..haha

buat customers framekasih,

ni ada short announcement a.k.a. mintak tolong jugak nie.. hehehe... buat readers blog ini dan secara tak langsung pernah order jugak dengan framekasih.. boleh tak u all amik gambar frame-frame yang dah menghiasi ruangan dinding umah u olls tu dan email ke framekasih kat framekasih@yahoo.com ?

nanti i nak buat entry kat sini dan kat blog framekasih... i nak masukkan gambar umah u olls tu.. nak bagi satu mesia tengok ni..hahahahaaaaaa.... tetiba terlintas kat pikiran utk buat entry nie.. yelah.. asik buat frame.. pastu anto kat customer.. tapi teringin gak nak tengok cemana korang tepek kat dinding?

oh ada jugak customer yang ada buat entry kat blog diorang lepas dah dpt frame nie.. tq yeh.. tak yah email bebanyak gambar.. korang email the best pic jer..

jasa baik korang amatlah dihargai.. nanti aku letak link korang kat sini yer.. bagi trepik jam sket blog korang.. auwwwwwwwwwwwwwww...

tq!!!

HELLOOO!!!

setelah dibawa berbincang bersama shareholder saya (awww...)haha.. kami bersepakat membawa berkat untuk mengadakan competition jugak!!! tapi ini hanya buat customer yang pernah mengorder dengan kami jer.. yerlah.. saper tak penah order..korang nak amik gambar cemana plak?

syarat-syarat competition ini ialah..hanya snap gambar frame-frame yang anda order dengan kami.. frame mestilah yang sudah tergantung cantik kat wall umah anda..kalau boleh masuk lah sekali gambar hall yang cantik tu.. hehehe... dan send ke email framekasih@yahoo.com... selepas itu, kami akan pilih pemenang berdasarkan kekreatifan anda!!! itu saje.. mudah kan?

tak payah nak buat-buat ayat ke essay ker.. nehi nehi... pastu tak perlu send banyak2... cuma send 1 gambar or 2 gambar saja!!

Pemenang paling kreatif akan memenangi 1 buah frame worth RM65 dari framekasih!!! itu cerita kemudian!! saya akan siarkan nama pemenang berserta gambar frame beliau dan membuat entry khas di blog ini atau di blog framekasih...

competition bermula
27 Sept 2010 sehingga 5 Oktober 2010...

so cepat-cepat hantar gambar!!!!

so, selamat mencuba!!! saya tunggu email anda...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

7 comments:

ejea aziz said...

hooray...
tungguuuu..nk gak joint..gambo lama aci tak 2009..

mamayiyen said...

nak join nak join!! jap ye nak pilih gambar dulu :)

J.M.R said...

huhuhu..kompom xlyaka nk join...:-(

Gieyana said...

cfm x dpt nk joint nie..huhu...nk kena jd customer la nmpaknya..nnt kalau da picca cung2 leh order..:)

Si Hitam Manis said...

kalau baru nak amik gambo + buat frame... sempat lagi ke nak masuk. eh.. korang buat lagi ke?

:: iManja :: said...

nak join jugerssssss

mummy_ayu said...

nak join..nanti ayu email...