Thursday, September 18, 2008

@ SR with Anny

Bukak posa dgn cik Anny plak hari nie.. so me... after work terus fetch Acih kat nursery nak balik umah nak siap2.. mencabar tul.. Acih not in good mood.. asik nak hangin jek dlm car.. ckp ngn dia.."Acih.. kita bukak posa kat luar hari nie yeee... x yah mkn kat umah".. then Acih jawab.. "Taknakkkkkk... Kasih nak mkn kat umah jeeeee".. boley tak??? pelik tul aku... salu kalo ajak kuar... laju jek.. then aku pancing lagik... "eh, jom lah... Aunty Anny nak datang.. kita gi makan dgn aunty anny nak?".. then dia jawab... "Tak nakkkkkkkkkkkkkkkkkk... tak nak aunty anny".. padahal budak ni pantang jumpa Anny... aku diam jek..
Dah parking kete.. nak suh turun begaduh2 ok.. bantai dia.. melalak2.. x nak turun kete.. dia dah start ler pangai wat donno dia tuh.. mendidih tul darah aku niehhh.. dah menangis2 ngn kaki ayam nyer jalan kat jln raya tu.. aku tarik jerk.. sampai umah.. aku siap2.. pastu dia excited nak pilih baju sendiri.. tp x nak pakai.. mcm anak toyol pusing satu umah.. lantak ko ler acih.. aku biar jek budak nie naked... pastu anny sampai.. baru Acih kelam kabut nak pakai ngn aunty anny.. hampeh tul..
Pastu terus gi SR Cyberjaya.. biler sampai Acih moody lagik.. biler dia dah ok baru ler best sket.. dpt free nestle ice cream cup tu.. Acih leh habis 1 cup!! salu dia kureng sket ice kim..heheh..
noti girl Acih.... tgh bukak kurma...
Aunty Anny gediksss..

mama Filla with my Acih cayang bucuk mama niehhhh... yeeeeee geramnyer aku..kalo dia buat pe'el..
fillanie & annynie geram2 pon..tp mama plg syg dlm donia nie... Cik Acih kiter lah!!
caffe mocha for me... green tea for anny.. and free syrup for all..hehe mine..dah baper hari tingin nk mkn noodle in tomyum soup nie.. pdn muker aku..sahur tadik sakit prot sampai ke pagi.. pedassss!!
anny's... roast chicken aper tah.. x best.. ayam keras sket.. Acih's... kid's meal.. ada 4 mini burgers.. kasih cuma main tomato sauce tu.. ngn mkn timun tu jer.. 1 burger anny mkn.. lagi 3 sedekah kat meow2 kat situ.. ceh!!!
bought a slice of choc cake mintak candle satu.. sbb nak nyanyi birthday song kat Acih..sampai 4, 5 kali nyanyi letih ok!!! asik nak main blow candle jek..prot kasi kaver sket acih!Acih's birthday pon just round d corner.. but this year mebi x celebrate... buat private birthday party jek (mama+papa+acih) jek..hahaha..
maka tesembur lah segala2 kat cake tu!! heheh..
Acih, now u cut the cake... comot gilerscomel sgt gambo nie... Acih x moh jalan kat kete..so Aunty Anny offer nak cancang dier... aper lagi..suker lah budak gemok tu... hahahah..

5 comments:

Miss Moon said...

nih misti hasil gambo darik hanphone baru ...auwwwwwwwwww

happy2gether said...

bestnyer mkn tomyam tuh...fav aku, tapi pedas kan?eehehhe aku ni tgh pantang semua aku terliur...

gambo Anny tuh dah cam model jek aku tgk...ehhehe...Acih moody? syasya kang pon byk akal, menguji kesabaran sungguh...tapi cam ko ckplah doranglah yg kita paling sayang...

-butterfly- said...

:: Kak illa, birthday Acih ke?
:: ke syuke2 je dak Acih tu??
:: hihi..
:: nasib die tak buat perangai sgt erk??
:: klu tak jenuh le akak nak mengawalnye..
:: kih3..

^i|z|z|a|h_n|h|k|m6

busyuksayang said...

shomelnya noti girl nie...especially the last pic..:)

u & acih made me smile, as always...muahsss

Kasih Aleeya said...

moon:yer hp heheheh
happy2gether:samat bepantang..pas pantang ko sebat jek mkn mai..hahah
butterfly:lom gi bday dier.. suker2.. letih melayan dia tiup lilin..hehe
busyuksayang:thank you!!