Saturday, September 13, 2008

Rim Hari Raya..

Banyak sgt citer weekend nie.. x per aku gagahi update one by one yer..Akhirnya..kami tukar gak ler rim kete nie... setelah ada ler aku calar balarkan sket rim standard tu..huahahah.. (x sengaja).. saper suh devider kat opis tu wat kat situ? it's not my fault okeh!.. pastu Pak Radie dah sound aku.. pasni jgn ngada2 nak calar2 kan lagik..langgar sana sini.. welllll.. huahaahah.. bukan aku sengaja!! aku driver yg cekap okay..kalo x sengaja tu mesti ada sebab.. aku khayal ker... ngantuk ker.. hahaha..

Di bulan posa yg mulia nie.. bawak jugak ler my Acih gi bengkel ok..panas2 terik tu.. ya Ampun.. menguji tekak aku tul ok.. dok berjam kat situ.. nasib Acih behave jer.. walo pon tgn dier itam2 gak..sbb dok gatal pegang2 tyre yg ada situ.. ktorang tgk jek Acih minum air mineral tu.. hee.. rasa nak amik tegok jer!! hahahah.. jom tgk gambo..
Alamak... kecoh arr makcik Acih nie.. posing jerk sudah lah!!

Bepinar2 mata mak nengok byk sgt rim nyer... ok... gambo yg nie.. aku sgt teruja sbb Acih terror amik gambo aku.. hahah.. Pasni x yah susah2 suh Pak Radie yg snap.. Nie dah nak siap dah..Acih muker dah lemau gilers... x larat.. mcm posa pon!!!

tgk muker Acih tensi... hahah.. pastukan.. masuk ler toilet dlm nie.. Ya Ampun.. aku nak muntah dah.. pastu Acih leh sound.. "mama.. saper b*r*k busuk sgt ni?".. erkkk.. aku dah fening nak fitam dah time nie... adoi lahhhh... hahah mcm tu ler muker Acih masa tanyer soklan hampeh tu..heheheh...

5 comments:

busyuksayang said...

wow! rim raya lg...:)

acih nie lawak tul la...:))

Lily Satrina ® said...

hahhaahha...
very hygienic kaka acih ni..
bagus, good-parenting Filla!
lama tak jenguk blog ni,
sekali visit..wow, banyak nya entry..
kawan2 awak semua dah dpt sepasang..
tinggal awak dgn ZZ je..
hah? hint!

L♠ve is sent ; Lily and Mommy

...$weE+ 666... said...

uiks, mcm terdengar2 jer namaku disebut-sebut... huhuhu... pasrah jer lah mommy lily oiii, nak wat guano... sib baik ada geng dgn buk filla, kalau dia pun dah nak masuk 2, ampunnnnnnnn mak lariks membawa diri... huhuhu...

fuh! poms... entry ko aku mmg tak terkejar, nak marathon sgala bagaiii pun blom tentu aku bleh redaaah... aku qada' sini jer la ek... lagipun aku tak reti bab masak-memasak ni... aku reti adore jerkkk... hehehe... ko mmg terror! poms melayu terakhir btol suker masak... kagums aku okeh! untung pak radie! ;-)

wahhhhhhhhh gituuu... rim raya katanyer... yg tak tahan acih siap tunjuk kat aku masa turun nak balik dr umah moon. pandai dia nak tunjuk rim raya kat auntie jijie ek... menantu mmg camtu, sumer mesti kena wat laporan khas kat mak mertua... ahaks!!! sonok giler jumpa korang smlm... aku paling takleh luper part acih panggil fenriz menjerit2 dalam bilik tu... muahahahahhahaaha... imaginasi terlampaukah?!!! *muahz muahz*

-butterfly- said...

:: wah!!
:: mcm lebey kurang same je ngan cte iza last weekend..
:: tp x upload pun sebab xde pix time kat kedai sport rim..
:: hu3..
:: dak Acih ni dah besar mesti stylo giler ni..
:: he3.. harus menjadi kegilaan jejaka macho!!
:: :p

^i|z|z|a|h_n|h|k|m^

Miss Moon said...

wahhhhhh rim raya ...

pak radie bagi adiah kat diwi sendiwi ke ....pilla tepek la gambo rim tewwwwwwwwwwwwwwwww harus pasnih nko lebih berhati2