Tuesday, September 23, 2008

Manhattan Fish Market

Monday (22.9.08)....
Buka posa kali nie.. dekat jer kat alamanda..hehe.. dah penat plak nak masak..lagipon Pak Radie ok jer biler aku suggest kat dia nak gi sini.. dah ler penat giler..lapo giler... sumenyer giler arrr... nasib aku sampai awal gak..dlm 6.40 aku dah sampai..terus order...
Acih makan ketam.. hehehe
hover..pasan cantek & sexyaku x itam... cuaca je mendung yer...hahahabapak ngn anak tepi kolam tnggu waktu berbuka..eh..sama kan? mcm Pengawas lak dah..yer yer yer... tau tau tau... sabo... makanan sampai gak nanti.. martabak kan ader..lek arrr..hehe

mango juice & fresh orange for Acih..

kid's meal... tesangat ler beso portion nyer... Acih mcm biasa.. tak makan!! tensi okeh.. too oily lah aku rasa.. Entry ni mcm tebalik sket.. hantam jeklah yer..yang nie.. for me and Pak Radie.. "Seafood Platter for two".. sangat muak sampai nak tekeluar balik.. boley?... sblm mkn aku rasa mcm x cukup jer..ya ampun beso tul tekak aku nie..napsu okeh!!!

Saturday(20.9.08)...

Entry ni mcm tebalik sket... Saturday patut dok atas... heheh..korang reverse jek time yer.. heheh..(gambar selingan)... u olllllllsss... ok tak sandal baru mak nieh?.. auwww.. nak carik gladiator sandal tp sampai mati x jumpa... sblm aku dok tala pakai sipar adidas jer ngn baju vogue2..(sgt tak sesuwei).. baik ler aku beli jek clarks sandal ni... sesaper nak.. ada gak colour brown.. mak fening tatau nak pilih yg maner.. tp amik jer lah yg ini..tq pa..
teman Pak Radie gi kedai beskal nie.. (masa ni aku dah penat giler ngurus hal gazebo x bis2 lagik...)
per yg best sgt beskal2 nie haku pon tak paham..aku kayuh...rasa biasa jek?.. heheh.. lantak ko ler paaaa...janji ko bahagia... aku dah tahap ngantuk giler+penat nak mati..last2 amek kunci kete...aku tnggu pak radie dlm kete..sambil buat bunyik 'krooohhhh krohhhhhh'.. hahaha.. letey okeh posa!
bebuka kat Quality Hotel... food & environment sangat ler so-so sajer.. hehehe.. boring arr.. tp sup tulang dier sgt sedap... dah ler nak amik kambing tu kene batur..letey okeh.. x perlah..Pak Radie nak banjer parents dier.. Kasih dah samat tido dlm stroller tepi tuh..
me and my mil... ingatkan my MIL makan banyak..rupanyer aku mkn lagik byk.. dorang sumer dah lek duduk..aku lek lagi tepusing2 nak carik makanan..hahah.. menci tau... malu aku.. ikut ati aku nak bgn lagik amik kueyteow goreng.. tp segan dorang dah lama stop ngunyah... arghhhhh!!! saper nak gi buffet ngn aku?? yang kuat makan jer boleh ikut!!!! hahahaha...

2 comments:

happy2gether said...

Filla, aku rasa ko ley ajak aku pi buffet sbb aku nyer tank ley isi byk tu..ehhee...x rugi pi ngan aku.

Sedap mkn kat manhattan fish market kan?tapi cam aku gak, aritu bila dah mkn rasa nak tekuar balik sbb kenyang n muak lobster dia tuh..aku plan nak try kurus n maintain pas besalin tapi tak taulah aku ley tak handle napsu mkn aku..ehhehe ko xper mkn byk mana pun maintain jek.

busyuksayang said...

filla, actually...i pun mencari kasut yg ala2 gladiator...tp x jumpa...tgk2 kat clarks last saturday...mmg berkenan yg ala2 kasut u nie...cumanya i dah rembat 2 psg kasut guess sebelum tue...uwaaaaaaa