Thursday, September 11, 2008

lagi makan lagi...

Bukak Posa Day 11

haaa kobis masak lemak putih... nie yg aku ckp... aku variety kan kobis aku yg susah giler nak habiskan... akhirnyer... habis gak... hehehe...

ayam beladooooo...(peberet ku)semalam penat sgt nak msk byk2.. so ada 2 jer lauk..heheh... byk lagi cuma aku x snap je.. ada kurma..ada teh o panas (a must).. ada kicap.. heheheh... ok arr kan?..

*aku penat sgt nak menceceh arinieh.. so aku diam jer... eh ada lagik gambo nak upload..alaa nanti ler next entry... (posa okeh..penat nieeee)... nak melepek kat keyboard dah...

8 comments:

hOtMaMa said...

sama la kita pilla oiii.. bapak hazabnyer nak mengabiskan kobis dlm peti ais tu... ye la time beli tak agak2... sebiji terus aku rembat.. sekali ko.. asal menu sayur jerk kobis.. kalau tak pun, tetap.. ada tempias kobis tu secubit dua kt dlm campuran sayur2 lain...hahaha...!
ha'ah...aku masak pun ikut mood gak, datang mood rajin ada la 3 jenis, datang mood malas cukup la dua, lauk + sayur... datang angin meroyan aku.. terus beli jerk kat pasar ramadhan...hahaha!

Miss Moon said...

wei pillla asal nko melekat kat keyboard tew ...bangun . Kang aku suh akak sebelah nko tuh smack down nko kang ...terus penyek nko ...mmg penat la poser kali nih adehhhhhhh kempis jari kelingking mak ......

ha mmg kena lauk nko tew pilla . kalau masak lemak kena ada masak merah n akku pun mmg gemar msk merah ..ayam masak merah , daging , sotong , udang hahahhahah tew paveret . Kalau budak2 lagi la suka masak lemak nih tambah plak ngan ikan goreng kena pair laks ngan sambal belacan...harus meletoppppppppp

c u tmlw laling jgn lupa paksa pak radie bwak kamera atas lemari tew ya ...................motip nye nak suh nko snap gambo aku bebanyak hahahhah glamour gitewwwwwwww n harus aku nak snap gambo nko bermesra ngan pak radie

Mimie Ishak said...

wei ko ni tak de keje lain masak makan, masak makan....tp kuwus jek...tension aku!

Sham Ummi Echa said...

cargas tul ko mnghapdet yer filla.. dapnyer ayam berlado tu.. my peberet gak..

Tapi naper entry ni xde citer acih.. acih mana... rindu kt acih..

alicia said...

pandai u maintain body..kalau i asyik mkn2 jer mau beso peti ais..hehehe!

afiq said...

ihhhh...mmg elok sgt tuh.. kobis msk lmk ngn ayam beldo.. perghh tu pon blh btmbah mkn nsik..

happy2gether said...

Filla, bestnyer tgk gambo masakan ko nih, dah lah aku dlm pantang...huhuuuu tercabar aku...jenuh aku nak mengganti poser kali nih...

zie said...

bila aku buka blog ko, mesti ada lauk pauk jerk, dh ler time nie aku lapau baru blk jalan2, letih gilos..dh leh lambat lg berbuka..hehe..eh acih ngan topi koboi tu sungguh cool! Acih betday tak lama lagi kan..