Tuesday, October 13, 2015

MASALAH KULIT MUKA? MEH BACA DAN LIHAT SENDIRI PENYELESAIANNYA.

Dah lama tak sembang pasal Ellfie Beauty kan? Alhamdulilah bersyukur sangat-sangat sebab product Ellfie Beauty dah ramai dah customer.. Customer baru dan customer lama pun non-stop repeat order.. Untuk pastikan kejayaan sesuatu produk tu yang pertama ialah keberkesanan produk tu sendiri.. Marketing adalah yang kedua... Pokok pangkalnya if produk tu bagus InsyaAllah customer sendiri yang akan cari kita..

Lagi satu dari mulut ke mulut.. Ramai jugak customers kita datang sebab tengok muka kawan-kawan yang dulunya bermasalah, sekarang dah elok jelita.. mesti tanya kawan tu pakai Ellfie.. diorang pun try dan puas hati.. dari situlah Ellfie Beauty mula mendapat tempat dihati semua.

Harini Kak Pilla nak share tentang sorang customer kita ni ;)


Ini wajah customer kita selepas menggunakan Ellfie Essence Skincare pada bulan Julai 2015.  Adalah lebih kurang dalam 3 bulan menggunakan Ellfie Essence.. Actually ni kawan Wan heheh.. Wan pegi tarawikh selalu dengan kawan Wan ni.. dia muda lagi.. Wan tu tak pandai nak jual-jual produk ni.. Dia pakai sendiri, bila muka dia dah ok dia senyap je hahahaha... Tapi Wan beranikan diri suggestkan kawan dia try Ellfie Essence ni sebab muka Wan pun dah banyak perubahan dari sebelum ni... Tak sangka pulak kawan Wan nak try.. 


 Ini gambar sebelum customer kita ni try Ellfie Essence.. dia sendiri dah buntu takut nak cuba apa-apa produk... Tapi dia beranikan diri untuk cuba Ellfie Essence.. Team Ellfie paling gembira bila tengok result sekarang... Memang terbukti banyak testimoni customers yang ada masalah jerawat, kulit wajah kusam, berjeragat dan kasar semua tu lepas pakai Ellfie Essence alhamdulilah semua bagi good feedback.... 

Hah meletop betul dah sekarang... Wan sendiri terkejut bila jumpa balik kawan Wan ni.. Wan tanya betul ke pakai Ellfie??? Dia cakap of couselah Kak... dah repeat order dah banyak kali ;) 

Ramai yang tanya Kak Pilla if kulit muka sensitif boleh ke pakai Ellfie... Jawapan dia terpulang kat diri sendiri... Selagi tak cuba kita tak tahu apa yang terbaik untuk kita kan?  Nanti Kak Pilla share testimoni Aza pulak.. Aza tu wife abang Kak Pilla.. muka dia pernah jadi teruk gila sebab tersalah pakai produk... sampai kene pegi pakar kulit.. tapi lepas pakai Ellfie alhamdulilah kulit dah lawa... suka gila dia sampai kawan-kawan semua tanya dia pakai apa... aku pun siap belek muka dia sebab bersih gila kot sekarang ni.. now dia pakai Set Ellfie Essence dengan Set Ellfe Gold Serum ;)  

Korang boleh tengok sendiri testimoni dan jugak penerangan lanjut tentang produk Ellfie Beauty di www.ellfiebeauty.com dan boleh whatsapp 013-2755197 untuk pembelian :)

Jangan lupa tagline kita "Ellfie Ellfie, Barulah Selfie" hahahahaha... 


Bye.


Love, 
Filla.

9 comments:

nadiakeeza said...

kak pilla, mengandung bole pakai ke?

Hafiz Hafizol said...

AMboi kemain Tagline!!!

HAHAHA

Filla said...

nadiakeeza: yes boleh :)

Azura Aziz said...

Alhamdulilah, kita pun dah suka pakai elfie ;)

Jan@Afzan said...

Tak cuba..taktahu kan.. mana tahu serasi.. saya pun pengguna ellfie sejak Mac 2015... dan saya memang kulit sensitif.

MisFiza said...

kak , smlm akak kat ioi mall kan ? makan kat foodcourt ? baju kuning

Norliana Abdul Rahman said...

Kami agent sah Ellfie. Boleh whatsapp 012.293.7670 utk order. Ready stok dan delivery pantas!

Anonymous said...

Kak...saya pengguna Ellfie..memang berkesan. Muka dah semakin cerah, tapi masalahnya kontra sgt pulak dengan tangan.huhu segan pula rasanya.

Anonymous said...

Kak...saya pengguna Ellfie..memang berkesan. Muka dah semakin cerah, tapi masalahnya kontra sgt pulak dengan tangan.huhu segan pula rasanya.