Friday, October 16, 2015

JALAN-JALAN DI IOI CITY MALL.

Cuti hari Rabu haritu plan nak ajak Pak Radie keluar carikkan jeans untuk Amaani sebab cuti sekolah nanti diorang nak gi holiday ikut Wan.. Kesian dia seluar pun dah senteng.. Tapi selasa tu Pak Radie stayback kat office sebab kerja banyak.. dia sampai rumah kitorang pun dah siap nak keluar.. suruh dia rehat tidur je... 

Atok dengan Wan yang ikut hahahah... Kitorang naik satu kereta aku drive ke IOI City Mall.. punyalah hazab cari parking... ramai betul manusia kat sana.. cuti semua serang sana kot.. rimas aku orang ramai-ramai ni.. 

Dah membeli seluar baju semua kat H&M kitorang terus gi food court dia.. terserempak dengan Namee hehehe... sempat borak kejap pastu semua duduk.. aku dengan Wan gi membeli makanan... pastu aku beli air pulak.. ada setengah jam kot menguruskan beli makanan dengan minuman.. sampai naik kembang sizzling yee mee aku.. beratur beli air minum kemain panjanggggggg... 

Wan kata best pergi hari biasa (hari kerja) takde orang... best berjalan.. untunggggglaaa dah pencen ;)

Pastu Wan nak gi beli bag... kat Parkson tu.. kitorang duduk kat sebelah dia ada kasut... Eh tetiba macam lawaaaa pulak kasut nie..

Aku rembat sekali 4 pasang.. tapi aku amik 3 pasang, 1 pasang lagi aku bagi bibik.. tajuk dia FREE FISH.. hahaha ikan free pon ikan free lah.. murah nak mampos yer... yang hijau dengan yang tengah tu RM50 je.. (70% discount) yang kiri sekali tu RM99 tapi buy 1 pair get 1 pair free... gila babeng betul.. maksudnya semua pun RM50 lah gitu.. 

Kiranya aku bayar dalam RM200 je.. tapi dapat 4 pasang kasut! tahap keselesaan dia aku pun tak tau.. semalam dah pakai yang tengah tu ok je tak de sakit kaki.. tapi tak taulah kalau jalan-jalan non stop 2 jam kot melecet ke apa kannn...  Petua orang kata gigit dulu kasut tu sebelum dia gigit kita.. Rasa macam bodoh jugak petua tu.. tapi bodoh-bodoh pon aku gigit jugak sambil cakap "Sebelum kau gigit aku, aku gigit kau dulu" muahahahhahahahah nasib takde cctv masa gigit kasut.. kalau tak malu makkk. hehehe

 Eh buat macam rumah sendiri pulak.. 

 Tengok Aleesya tu si pembuli betul.. suka lanyak-lanyak orang.. badan dah semangat sekarang.. penyek orang dia hempap.. 

Ni je gambar hahahahah tak blogger langsung keluar jenjalan pemalas amik gambar.. cemana tu.. harus bersara ke camne ni.. huahahahah

Ok lah ada story nanti kita cerita lagi ok? Tata...



Love, 
Filla.

11 comments:

Nur Aishah said...

berani..bersara! *marah*
hahahaha....

Nur Aishah said...

berani..bersara lah! *muka bengis*
hahhhahaa...

Nur Aishah said...

berani..bersara lah! (muka bengis)
hahhhahaa...

Zie Azi said...

wawaaa k.Filla, kalau sy bab kasut mmg gila..gila kasut. boleh pi cari ni

Shila Azizi said...

semangat2 anak kak fila....geram tengok pipi pau tu

eima said...

wahhhh mmg besh dan lawa ni .. nk pi terjah jugak la ...

Mrs Little Voice said...

cantik2...kita pun suka kasut jenis camtu

Andrazalia said...

Comel la Amani tu heheh

Azura Aziz said...

yg kaler hijau tu cantik.. kita pun plan nk crk kasut camni ;)

alia farhan Said said...

amani da xbam2...
rindu amani yg bam2 dlu

Alfi Kasran said...

petua gigit kasut tu saya pun bat kak filla hahaha biasanya menjadilah