Wednesday, October 21, 2015

ELLFIE DI MATRADE 24-25 OKTOBER 2015.

Wahai orang-orang kampung dan orang-orang bandar... Jomlah datang beramai-ramai ke Matrade pada 24-25 Oktober 2015 ni dari jam 10 pagi - 10 malam sebab Team Ellfie akan bukak booth kat sana...

Serbu Booth No 30 ye adik-adik manis ;)

 InshaAllah crowd akan ramai sebab ni anjuran Berita Harian... Hari-hari pun ada 1 page pasal Bazar ni kat surat khabar.. Korang nak beli jubah, tudung, baju, shawl, skincare dan macam-macam lagi ada kat sana... 

Artis pon ada jugak... So dari takde buat apa jomlah datang cuci mata ;)

 Ni map nak ke sana ok?

Pengguna Ellfie dialu-alukan sebab dua hari tu je kita bagi harga runtuh dan free gift!!! Yang was-was nak cuba boleh lah beli time tu sebab murah dari biasa... 2 hari je kita bagi harga tu.. lepas tu tak dapat nak tolong...



Jangan tanya apa Free Gift kita nak bagi... Mesti korang suka heheheheh... Dah lah kita bagi harga RM100 je siap bagi free gift... Harga Normal Set Ellfie Essence ialah RM120.. See dah jimat berapa hengget dah tu... InshaAllah Kak Filla, Kak Elly dan Kak Peej akan berada kat sana selama 2 hari tu... Boleh jumpa beramah mesra laga pipi sikit hehehehe... 

Ok tu je nak cerita.. Ingat temujanji kita 24-25 Oktober 2015 (Sabtu dan Ahad) di MATRADE!!

Jumpa di sanaaaa sanaaa sanaaaaaaa!!!!




Love, 
Filla.

4 comments:

ComelComot said...

Assalamualikum salam singgah.

ordinary wawa said...

Jauh sangat.

http://angellovesoldier.blogspot.my/

Amy Kamalull said...

akak camne kalu nk bli online

Filla said...

Amy Kamalull: whatsapp 0132755197