Thursday, October 31, 2013

JELLY BUNNY

Pernah dengar Jelly Bunny? Aku pernah tapi tak tau sangat hahaha... Orang kata kasut Jelly Bunny wangi macam gula-gula.. Ye, memang betul.. rasa nak ngap je kasut ni.. wangiii hehehe..

Actually my friend Kak Nana yang whatsapp haritu.. dia tanya nak kasut Jelly Bunny? Eh eh.. tetiba je hahaha.. then dia whatsapp gambar-gambar ni.. dia cakap yang jenis ni murah ada 70% discount ke apa tah.. kira dari harga RM99 jadi RM39.. Oh boleh lah.. sebab katanya comfortable gila.. ok nakkkkk!!!

Pastu begaduh tak tau diri sendiri pakai size apa.. cakap kat dia size 5 la kot.. kang 6 besar plak.. pastu dia bagi gambar suruh pilih.. terus pening rasa nak yang pastel sebab nak perasan cinderella ;)

Kak Nana cakap pastel nanti nampak kaki.. kalau bekerak tak yah berangan... zalim gila, pang baru tau. 

Jenis ni pon ada.. tapi kurang berminat.  Pastu dia hangin dah.. "Hoi cepat la nak yang mana".. hahaha selalu buat i panik tau.. orang tengah bercelaru nak buat pilihan ok.

Then aku suruh dia snap dan pakai kasut tu.. 

Comel kan? So lepas asyik bertukar pikiran, aku pilih dark blue tu ;) sekali bila dah dapat.. ketat la pulakkk.. hahahaha.. nasib boleh tukar within 3 days.. tu yang kitorang pegi tukar balik the next day nya tu.. 

Ramai tanya beli kat mana.. Hoi korang tanya aku??? Aku pon drive suruh Kak Nana duduk sebelah.. dia geleng kepala je tengok kelembs ai nie.. tak leh bayangkan ok kat mana.. tapi siapa biasa area Puchong Kinrara tau lah kot shop lots baru ni.. Tapi ramai bagi feedback kata butik dia ada kat KLCC, Midvalley pon adak kot.. buat homework sikit yaaa.. pegi google.. jangan jadi pemalas macam ahkak.

Cantik tak kasut ahkak.. comel kan? LOVE-LOVE lagi.. mesti Pak Radie sakit jiwa hahahah... aku suka kasut tapi aku selalu lupa aku beli kasut.. nanti aku simpan sebab sayang.. pastu bila dah lama, baru aku teringat aku ada beli kasut tu.. hahahah.. 

Korang rasa kasut ni cantik tak??? Huwaaaaa aku berkenan gilaaa.. tapi bila whatsapp gambar ni kat Pak Radie dia cakap tak yah lah.. kang mesti aku tak pakai.. Hey, pakai lah!!!! dia cakap nanti tengok Dr.Mart.  Hari tu pegi lah tgk ngan dia.. No, tak sesuai ngan aku ok.. stok balik kepala anjing, ICU anjing.

Mama will come to pick u up dear.. don't worry soon bebeh, soon.. Eh ada lagi ke??? Korang jangan beli ok!! nanti habis... aku balik dari Krabi aku nak beli, kalau habis, siap korang!

_________________________________________________________________________________
-Ads-
Assalamualaikum :)

tak ada saat yg paling gembira bila dengar pelanggan kita mendapat respon positif hasil penggunaan produk BERMUTU dan BERKUALITI yang kita syorkan <3 i="">

LUMIERE FACE SAVON; BUKAN SEKADAR JENAMA


LFS Merupakan Bar Soap Yang TERBUKTI 300% BERKESAN Kepada Kulit Yang Bermasalah Seperti:
✔ KULIT BERMINYAK
✔ JERAWAT
✔ TONA TIDAK SEKATA
✔ KULIT KUSAM & TIDAK BERMAYA
✔ KULIT SENSITIF
✔ PIGMENTASI
✔ KEDUTAN PADA KULIT

Kesan Awal Penggunaan: 
✔ TIADA LAGI KULIT BERMINYAK
✔ TIADA LAGI JERAWAT
✔ KULIT LEBIH CERAH & BERSERI
✔ KULIT LEBIH TEGANG & LICIN
✔ KEKAL SEGAR & BERTENAGA SEPANJANG HARI


Hubungi saya di 0122292739/ ig: @zainab_abidah /FB: Zai zack'a
untuk maklumat lanjut dan penerangan PERCUMA 


16 comments:

Umi Ain said...

salam filla,

nak tanya la kasut bunny jeans tu sakit tak masa memula pakai? ke dia selesa cam kita pakai crocs tu eyh? berminat gak nak cari memandangkan kasut sedia ada ni dah uzur sesangat... thanks

mama tisya said...

best pki kasut jelly bunny...mmg wangiii mcm nk mkn...sy bli kt klcc tp kt klcc slalu byk size tkde yg kita berkenan..aritu p kt midvalley baru dpt...sukaaaaa

strawberi said...

kalo kt klcc..xde sales..tp mmg rege dia start dr 29-39 gitu je...retail price mmg murah...seblah isetan tu je..sesuai buat lenjan..kna air..buat lasak2..

Su Hashim said...

JellyBunny Saya ada jugak sama! tapi saya pilih kaler maroon... high five sket!

lina said...

terus rasa nak beli kasut baru..

jelly bunny ni ade ke tak kat johor ni? Nampak macam comfy je.

Fiza Abdul Rahman said...

Salam,

Saya dah ada dulu kasut jelly bunny ni.. x selesa sgt.. sebab bila pakai lelama kaki kita basah..

Soul Nazri said...

jelly bunny puchong kat mana ye kak filla..please nak tau landmark dia..huhuhu

Soul Nazri said...

puchong kat mana ye kak filla..bole bagi pembayang/clue tak..tihihihi

tqvm

-silent reader blog kak filla-

bai zura said...


suria klcc
malaysia
Tel. 03-2162-0466

mid valley megamall
malaysia
Tel. 03-2284-2066

one utama shopping center
malaysia
Tel. 03-7722-4066

queensbay mall penang
penang
coming soon

dataran pahlawan mall malacca
malaysia
Tel. 06-286-4066

zest point zp-03-01
first floor, bk9 bandar kinrara, puchong
Tel. 011-1259-7026

sunway pyramid
selangor
coming soon

rajin tak saya...
hihihi

emma said...

yeah! sy dh beli smlm..mmg best giler kasut ni.actually sume kst br kita pakai msti akan rs melecet sikit..so btw kna beli saiz up 1 lebih besar dr kaki.cth pki saiz 5 so kna la beli kst saiz 6..kasut ni selesa ringan..dan plg penting murah!kalah crocs ok..hehe..sy beli 2 pasang br 34hengget..sales x silap smpi 12feb promoter tu la yg ckp cm tu..jom berjeli bani gitu ;)

Anonymous said...

kuantan kt mne jelly bunny ni

sha said...

ok tiba2 rasa nak beli. tapi mcm takde je kat jhr ni. huhu

Anonymous said...

Nape beli online mahal smpai rm120..emmm

mimie syakila said...

mcm ne nk bli online

mimie syakila said...

mcm ne nk bli online

mimie syakila said...

mcm mane nk bli on9