Friday, October 18, 2013

Jalan-Jalan bersama The Kasihs.

Rasanya hari ahad kot kitorang gi jenjalan kat Gardens.. Jarang bawak kenit ni jalan.. selalu kena tinggal je.. hihihi.. so jom kita gi jalan.. aku ada berkenan kat baju selai kat Garden tu.. tapi dah takde ok.. nyampah ai.. 

Budak ni kadang duduk kat stroller ok.. kadang tak ok.. bila tak ok.. kena lah mak dia dukung dia.. lenguh jugaklah.. 

Leecha dah ada 5 batang gigi.. dua kat bawah.. dua kat atas.. lagi satu dah nampak garisan putih nak keluar dah.. hahaha.. habis lah menggigit orang je lepas ni ;)

Motif keluar ni just bawak budak-budak je bagi diorang seronok.. asyik memerap duduk rumah.. tak beli mainan pon.. bagi dia main je.. Eh, suka sangat skinny jeans Amaani ni beli kat Zara Kids.. beli 2 helai haritu.. grey ni dengan lagi satu blue jeans tu.. pakai yang jenis adjustable waist tu macam leceh skit.. nak adjust2 malas... yang ni jenis sarung je macam tights hahaha.. senang kerja aku.. 

Rock Kapak Anak Bapak

Anak Mak.. Control ayu.. hahahahahahahahha.. 

Atok Braim bagi duit sikit untuk Birthday Acih.. so tengah mencari-cari lah dia nak beli apa.. beli patung baby2 ni tak payahlah yer.. dah nak balik baru jumpa kat Roxy.. comelll mama nak pinjam gi honeymoon nanti tau?  

Aleesya pon enjoy keluar ngan kakak kakak dia.. 

Good Girl Leecha

Ok jom tengok photoshoot budak dua orang nie :) 

Pak Radie gi masuk dalam balik sebab Amaani tercicir handphone hello kitty mainan dia kat dalam kedai bag.. so sementara tunggu papa, kita amik gambar banyak-banyak.. 

Acih dah berisi sikit.. takde lah keding sangat macam dulu heheh.. Ani tak yah citer lah.. asyik nak posing cekak pinggang.. ada pinggang kew masalahnyew??? hahahah

Kasih Aleeya

Kasih Amaani

sayang anak-anak mama ketat-ketat.

15 comments:

Jan@Afzan said...

seronok keluar ngn anak2 yang behave dan baik je bila keluar..anak sendiri? ayooyoyo, malas nak kuar x larat deal ngan ngamuk dia!hahaha

takleh tahan lah tgk pic amani yang posing silang kaki tuh...so chomel2x..hahaha



Liyana said...

hahaha sampai ati kak filla ckp amaani takde pinggang...hahaha.tapi takpeee ani tetap maintain omel dia ;)

Mrs.R @ Emi said...

cutela kasut acih tu.. very the gadis acih skrg :)

Shah said...

Smart baju nirvana amaani! Beli kat mana?

Shah said...

Smartlaa baju nirvana amaani! Beli kat mana eh?

Filla said...

jan: tak senangggg hahaha.. nasib laki ada.. kalau tak memang duduk rumah je la ;)

liyana: hahah kenyataan dikk.. hahahah

Mrs. R: heheh besar sikit kasut tu..

Shah: kat Zara kids.

cujen lejen said...

comel-comel anak akak ni sume..geram betul tgk si leecha tu...

nak tergelak baca caption ani tu ade pinggang ke...hahahahah...kesian dia..

Nad MamaZN said...

Comel sgt!
Geram tgk matomato :)

shafa ismail said...

salam kak filla... cute la loafer acih... kak beli kat mana eh?

shafa ismail said...

salam kak filla... cute la loafer acih... kak beli kat mana eh?

ikahalim said...

kak kasut acih beli kat mana. cute sangat

ikahalim said...

Kak, kasut acih beli kat mana. cute sangat

sya isyah said...

geram je dgn tomatoni. hahaha. comeeey sgt!

kak tips tuk jaga gigi leecha, cuba lap dengan kain basah gg die tu.banyakkn minum air masak, and if die minum bottle, jgn biarkan baby tidur dengan botol. if Bf tak pe lah..

pesanan dr: dr gigi. hewhewhew..:P

Iza Fiza said...

hahaha.gmbr ani yg silang kaki menggoda okey.hehehe.

εïзmummyHazaεïз said...

Alalala comey...