Thursday, October 03, 2013

ENGAGEMENT MY COUSIN NADIA

Ni masa engagement cousin aku nadia.  Tapi tgk gamba jelah yer sbb sblm g kursus aku masuk gamba je... x sempat type entry ni... ni pon pinjam kawannye tab jap...

























Adik beradik Atok
























Sekian terima kasih

13 comments:

BIRU vs PINK said...

excited nampaknya pak radie ambik gambar pakai benda tu. macam kan takde org lain kt sekeliling tuuu...hehe comel.

Miss Brenito said...

wah suker sgt pertunangan yang simple gini.. dulu mase bertunang pon buat simple walhal mase tuh pelamin tunang meletop letop, sy more kepada tradisional.. biasa2 jer..

Nursyahida mohammad jubri said...

kak filla..jurucakap pakai batik biru bersongkok tu side cousin akak ke side satu lg?sy kenal uncle tu..uncle danny kan nama die?

sparkling_deepred said...

salam filla, boleh tau tak gopro yg pak radie guna tu model yang mana? berminat la nak beli...tq...

ZalinZalina said...

Baby Leecha makin comel..kak ina paling geram tengok Ani :)

NenetPenne (NP) said...

baju tunang tu cantik laaa
baju bakal mil tu pun cantik

ani jugak cute..

Mama Eqalicha said...

Comey kak filla dlm gmbo 1st tu :)..

BTW, slm perkenalan... luv ur blog ;)

nisa nass said...

kt mana ni k.filla?design rumah mcm dkt springville je..

nisa nass said...

kt mana ni k.filla?design rumah mcm kt springville je..huhu

nisa nass said...

kt mana ni k.filla?design rumah mcm dkt springville je..

hasyimahshe said...

suka hantaran deco.cun!

Puteri Fiza said...

Meriah je nampak...

mama leen said...

cantik betul la hiasan umah dia.. nak amik gambar umah dia boleh tak.. nak wat contoh