Wednesday, June 26, 2013

The Kasihs.

Yeayyyyy!!! Aleesya dah pandai begolek meniarap sendiri..


Jun 25, 2013 | roll Leecha roll... by thekasihs on Keek.com
sekarang pantang letak.. gigih nak pusing.. 



Jun 25, 2013 | gwiyomi by thekasihs on Keek.com
bersama Kak Acih..


Tapi video ni jugak aku rasa nak picit-picit je budak nie..

Jun 22, 2013 | ani cedera di lutut by thekasihs on Keek.com
Hahahaha.. beputar-putar bijik mata Ani.. hahahaha

Ok nampak sangat aku pemalas kan? muahahha.. jadiklah.. dari takde entry langsung kan?? bukan semua reader ada keek pon.. boleh lah sharing is caring sikit ;)



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

Umi Ain said...

comeynye kasih2 sume... esp. leecha ngan amani... bestnye baby leecha dah leh meniarap plus comel jek bila panggil dia terus senyum... tapi camne amani leh jatuh?? ngeri jek tgk lutut dia... salam sayang kat kasihs yaa... :)

strawberi said...

rasa nk korekkan je mata ani tu..suka wat mata camtu tau...

nalsweet said...

leecha! tersipu2 malu je muka dia bila senyum!dah la bambam..tapi muka leecha ni sangat muka mama dia ;)
kasih dah big girl sangat kan?hihihi
aniiii..awat sampai berdarah lutut tu??

Jan@Afzan said...

1. comey nye leecha...dah pandai meniarap..gud girl.

2. hahaha, lawak amani buat mata tuh, memang lawak lah amani ni...eeee, geget kang!

Syera said...

amboi amani dah pandai rolling eyes. diva okay! :p

Syera said...

hahaha. amboi amani dah pandai rolling eyes dengan mama. Diva betol! :P

ini reen said...

budak baik dan manis kasih aleesha..:)

Nurizzah Majif said...

bukan main menjuling n menjeling lagi mata ko amani..adeh...