Monday, June 03, 2013

PRE-ENTRY PENANG TRIP

Sebab aku tau.. entry Penang nie akan makan masa berkurun untuk compile all pics and resize watermark bagai.. so aku pilih 4 keping je dulu untuk share kat sini ;)

Haih, dah tua ni kemalasan berganda.. hahaha... tapi memang best lah holiday.. sapa tak suka kan? hahaha.. 

Ani the yoga master.. ko mampu pose macam ni dalam air? muahahahha... 

huwaaaaaaaaaa best gila pulak GoPro nie.. dah lah kecik gila stok boleh sumbat dalam poket je.. tapi kecik2 cili padi.. dalam air pon boleh.. cuma tak berapa clear sebab pool ni keruh sikit.. kalau bawak gi Redang buat diving konpom best nie.. "Pa, jom honeymoon Redang jom?".. eh tetiba pulak..hahaha.. 

On the way ke Penang.. Leecha melalak sebab kepit tangan dia tak bagi masuk ibu jari dalam mulut.. 

Baru bangun tido.. Acih dah remaja kan... 

Ok itu saja buat masa nie.. semoga tabah edit gambar this week ;)





EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

18 comments:

Jojet said...

cepat la kakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk, gambar lain!

cikdiba said...

bestnye ani da pandai berenang!

cikyuyiyui92 said...

comeinye amani n leechaaaaa..
alahaii,,
:)

Anak pak cik Azhar :) said...

comel-comel anak akak....tgk mummy die la kan..hehe

Tink said...

saya ada troma dalam air.
bila tengok ani???
OMG!!!!!
macam mana die leh menyelamm??
buka mata dalam airr..??
ani.. ani x takott ke??
ajarinn makcikkk ni huwaaaa

Farah Waheda Wahid said...

comelnya si kecik tu kak...geram pulak aunty tengok...

vogue the vass underwater pics tu...

Asyik Izas said...

comel2 anak2 akk..suka tgk ani tu..kelakar..hehe..

guna goPro tu..Gopro memang best kan..:)

Aku Ibu Muda said...

GoPro? Okeyy..gigih menggugel..

ederq said...

haaa kenapa ani kecik2 da terer niii.

ana kimi said...

fuyooo~ kecik2 lagi dh pandai berenang, *kagum!

ibh_sue said...

OMG..Aniiii... Kemain lagi..Heee

ahmad hatta said...

Cys..macam mana nak ajar anak berenang dan leh tahan nafas dalam air eh?macam mana ani buat?kagum sungguh..huhu

ahmad hatta said...

Cys camne nk ajar anak kecik berenang?pandainya ani...huhuhu

peej said...

jom pergi perhentian jom. redang pun ok.

vee said...

Budak2 tu memang selalu g swimming ea...bagusnya... :D

nur shuhada said...

ani comel to the max!

MISS DIVA said...

eh kak, mcm mana dorang menyelam tu?

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

tahniah utk perubahan imej fila.. emm gambar lecha belum ada kat side bar lagi.. ;)