Friday, June 14, 2013

CheckUp

Weekend lepas bawak Leecha gi checkup.. dah terlambat seminggu kot sebab gi holiday kan.. So tibalah masa untuk dicucuk kat paha gebus tu.. cian iyer tu..

With Ani bucuk.. kakak takde time ni sebab gi camp.

berat Leecha.. 6.5kg.. alhamdulilah sihat.. siap sepit rambut bibik letak..hahah.. lepas kene inject terbang sepit rambut dia..hahahah

Jumpa kawan Pak Radie.. diorang berborak.. aku dengar je kat tepi.. bila kawan dia tanya anak berapa bulan? Lek je Pak Radie cakap 6 bulan.. terus aku pusing belakang.. 3 bulan la!!! lelaki memang kan? bab ingat date, bab birthday, bab anak umur berapa.. semua tak ingat.. tu yang dia sua-sua roti tu kot.. ingat anak dah boleh makan ke apa? 

kat DEMC aku suka beli benda nie.. sedap.. apa tah nama dia.. Beef Potato ke apa.. 

Sabar ye nak.. hahaha.. redho je gaya dia.. 

Dr. Koshi

Jangan cekik anak saya Doc. hehehe



Hah.. laju gila dia cucuk.. meraung terus Leecha.. olololooooo cian dier tu.. 

bawak anak-anak buah sekali.. Ani tu kemain lagi seksinya.. 

Ok siap.. lega sikit.. pasni tunggu Leecha 5 months baru ada cucuk lagi.. 

aishhh.. ada baby kecik, tak sabar nak balik umah nak sedut pipi kembong dia tu.. 

Anak Bapak.

Ok Bye.


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

25 comments:

nalsweet said...

leecha!!!!!!!!!!!!!!! comelnya awakkkkkk!!

terus rasa nak peknen lagi..eh?haha

humairahadi said...

tgk leecha ni saya rasa nak tambah anak lago. shomelll shangattttt!!!

intandayani said...

muke ank2 k.fila sepesen je kan..hehe..tp mmg sume ikut muke akak mse kecik

Chekgu Azrine said...

Happy 3mos little girl!!

Cik Puan Rara said...

3bulan 6.5 kg? anak sy 9bulan baru 8kg.bambam nyaaa leecha,.

annapeje said...

comel nyer anak sedara mcm makcik dia hehe debobb sgt leecha neh

Ibu Dhia Danial said...

ani soooooo cheeky girl.. leecha bambam tgn mcm tebu..

Ibu Dhia Danial said...

ani soooooo cheeky girl.. leecha bambam tgn mcm tebu..

Farah Waheda Wahid said...

sian dia...meraung terus...hu hu hu...tapi nak buat cam mana kan...memang kena cucuk pun... hu hu hu...

afiqq said...

aniiii.... nampak coffee shop....

afiqq said...

ani.... dok elok2.. nampak coffee shop dh tu..

adekzagai said...

Gambar yang last tu cute sangat. Geramnya ngan pipi Leecha...macam donut...rasa nak geget jekkk....

HaniShaklee said...

haha pak radi lentttookk..
geram tgk ani..leecha pun nanti nampak gaya macam ikut muka ani je.. pelik bila tengok ani pakai skirt..selalu pakai short je.. ni baru 3pompuan.. adik beradik saya 6org pompuan.. semua kesayangan ayah..hehehe

cikji said...

Kejap je dr tu cucuk kan.tgk kat keek berkali2.mcm xpcya jer.hihi. Mmg terror r

salwana nordin @ che'wa said...

comel sungguh leecha..

anak3 awak smua jenis pipi mcm di pam2 kan..

geramnya!!!

MiszWanaJamhuri said...

amboi pipi labuhnyeee....geram tgk leecha kak...

MiszWanaJamhuri said...

amboi pipi labuhnya...geram tgk leecha kak.. =)

Deqna said...

comel tul si leesha nie... tangan ketak2

Ms Haslina said...

mbamnya leecha comel niea.
6.5kg, anak saya boboi 3 months baru 6kg.

x pe yang penting sihat dan comel.

wawa syaida said...

mak aiii...tangan dia...bam bam....geram tengok leecha

Nurulhuda Abdul Latip said...

Geram betul ngk pipi dia.. Harap la baby sy pun boleh tembam mcm leech gak.

ana kimi said...

kak fillanie, nak sedut gak pipi bulat tu boleh? haha

aliah said...

gmbr last tu comei gler la...mke bengis aty penyayang okeyh...kihkih..

miszme_ieda said...

comel maknye pakai tudung style gini =)

skunksenn zone said...

suka tengok amani sjk jadi kakak nie...napa macam dah besar...dlu macam anak manja hehe