Monday, June 17, 2013

Happy 3rd Birthday Amaani...

Hari ni hari apa??? Hari Isnin cikgu... Sebenarnya hari ni, birthday Amaani.. genap 3 tahun dah mokmok mama nie.. 

Kejap je kan masa berlalu... dah ada adik dah pon...

Macam-macam character the kasihs nie tau.. cuma Leecha kecik lagi so tak leh nak agak lagi cemana pe'el dia.. 

Amaani budak baik... hahaha... paling best sebab suka buat orang terhibur dengan telatah dia.. Bibik kat rumah tu memang sakit-sakit perot dengar mulut Ani menceceh.. 

Datin Ani pakai eyeshadow.. hahaha.. 

Amaani ni nampak je keras luaran dia.. tapi hati dia lembut jugak.. dia berdikari.. semua buat sendiri.. tapi bila nak tido malam-malam, tetap carik papa.. kalau papa takde baru carik mama.. Kalau Kak Kasih pulak.. nampak je lembut.. tapi dia tak kisah pon nak tido mana-mana.. dari kecik lagi dia tak kisah nak tido umah nenek sampai seminggu ke.. tidur umah Wan ke.. Amaani cannot.. pastu dia langsung tak leh tinggal.. ko pegi kedai 5 minit pon dia belari sarung selipar.. dia pedulik apa kalau Acih tak pegi.. janji haku pegi.. haaaa gittew... hahahah... 


Tak takut orang langsung.. cuma kalau bila dia tak nak tu bukan sebab dia takut.. tapi dia memang tak nak.. semalam gi umah Elly.. pastu masa cikgu tuition sampai.. cikgu tanya ni sapa.. lek je dia jawab "Ni Amaanilaaaaahhh!!".. amboi dia punya 'lahhh' tu yang tak tahan... 

belum apa-apa habis air laici tumpah kat baju.. muka tu tak tahan.. bajet supermodel ke nak muka garang2.. 

Trio gitew.. Tengok Leecha bucuk tu... heheheh.. Leecha pon dah pandai nak pusing tiarap dah.. gigih berusaha.. hahaha.. eh ni bday Ani... mana boleh citer pasal Leecha.. sorry Leecha.. 

Ni gambar malam tadi.. tetiba semalam pulak Ani tak sihat.. selsema dan batuk.. pastu bagi ubat batuk/selsema.. baru rasa hujung lidah dah tebelahak muntah.. nasib sempat muntah dalam toilet bowl jer.. nak alih tahun pon muntah ke?

Ok lah itu je.. nanti kita update lagi.. 

Amaani sayang, Mama, Papa, Kak Kasih and Leecha sayang sangat kat Ani.. we love u sayang.. jadi anak yang baik ok.. *muahlapanjutakali*



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

20 comments:

Zee Suhaini said...

heppy besday amani comey...tgk muka jer pon dah kelakar..mesti syok layan keletah dia ni..

Mally said...

happy birthday Kasih Amaani....
The cute Ani hugs for u dear.....
kak filla xtaw ar sbb layan sangat telatah Ani dlm blog time sy mengandung anak sy mmg ikut cam Ani..
Lasak, cute, telatah dia mmg cam Ani buatkan hati org happy je....hihi

strawberi said...

takyah kata bibik..kita yg tgk aksi dia kt keek pun..terkekeh2 gelak..ani mmg klaka..

Atie said...

Happy 3rd birthday the cute Amaani)

Mooniqueen said...

MQ pun baru terperasan kat kat sidebar ani dah masuk 3 tahun... Happy besday ani montel.. moga besar jadi anak yg solehah ye sayang...

PussyCat said...

happy bday amani mokmok yg sweet

Puan Bui Junaidi said...

HAPPY BESDAY AMANI..KIUT MIUT ORANGNYA..^_^

Chekgu Azrine said...

Sweet ke ani...happy birthday dear amani..

Nad MamaZN said...

Hepi bday mato mato amani!

momnsofea said...

hepi besday ...moga jd ank yg membahagiakan ibu ayah....

Anne mahli said...

happy birthday Kasih Amani :) stay happy,cute n notty k! hehehehehe...
XOXO

Madiey Kamal said...

hepi besday Amaani si kecik n cute...smga murah rezeki sllu..Smga bila bsar2 nnti jd ank,kkak n adik yg baik pd kluarga tau...Geram la tgk Amaani ni...klu la sy ada ank buah cm Amaani kn best...

Madiey Kamal said...

Hepi bsday 2 Ammani...smga pnjang umur,mrah rezeki,drahmati n dbrkati allah s.w.t>nnti bila bsar nnti jd kkak n adik yg baik tau pd kluarga..Jom kita sma2 nyanyi lagu n tgk video kt bwah ni.

Happy... ... ... ... ... ... ... ... Birthday ♪♫•*¨*•.¸¸Happy Birthday¸¸.•*¨*•♫♪... Happy Birthday to... Youuuu…....!♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪.•*¨*•♫♪♪♫ god bless u..................
...☆´(\_(\ .*...*...*...*...*...*...*...*
(=' :') : Håppγ Birthdåγ tό γόu!

hOtMaMa said...

Hepi besday Ani matomato... hehe..

intandayani said...

happy birtday ani dobot..

Nur Zaff said...

happy birthday Amaani yang comel.. gewam akak tgk Ani taw.. Ani tolong request yg memahal cket taw kat mama.. hahaha :)

Aya Ariel said...

Happy birthday sayang..Be a good girl ok..

-cinta soFiaSafiya- said...

hapyy befday ani pipi bambam...... moga jadi anak yg soLehah.. dan menceriakan keluarga..

ani, sokmo CUTE !!!

Byzura Mj (By) said...

3 tahun mulut kusmangat! geram! happy beday ani!

Mimy Hamid said...

aku kenan kat ani ni masa pregnant fayel..suka badan mokmok bam tu..