Tuesday, June 11, 2013

Jom Makan

Lauk kegemaran aku Asam Pedas.. dapat ikan pari lagi asyukkkkk ;)

telur masin, sayur campur, sambal belacan, perfect combo. nyamssss... masa ni gi makan kat Cengkih.. my first time, not bad, tapi cekik darah..


dah masuk dalam perot baru nak menyesal.. pastu mata tak leh bukak sebab ngantuk nak mam.

susah nak tatap muka dia.. Anny memang macam nie.. haha.. 

Anny tak suka amik gambar, tapi dia suka amik gambar aku.. muahahha.. suke suke suke ;)

Blouse Reject Shop
Pants Bandung
Kasut: Dah cakap haritu. 

Now aku dah jumpa shawl yang sesuai untuk aku, dan aku suka sebab corak dia.. dan senang nak match.. dah lah besar, boleh lipat dua sebab dia 2 tones.. dah lah tak yah iron.. korang cuma perlu pakai ninja inner, pastu ko belit je lah ikut keselesaan.. 

Beli cepat sebelum kehabisan stok ok? 

Pastu kasut orang tu lawa-lawa pijak chewing gum.. pastu ada hati nak buang kasut.. ko gila apa? adik-adik, kalau kasut kene chewing gum, amik minyak, sapukan kat situ.. gosok lah ngan kain ke apa.. senang je tanggal.. jangan buang kasut ok? bahahahahaaaa.. 

Hot Mocha.

Beef Pie ke apa tah.

Scones at Delicious.. nyams.. dah suruh Anny belajar buat nie.. nanti orang datang boleh hidang.. nampak macam pro sikit.. hihi.. 

Ok lah tuan tanah dah kenot bertahan tengok gambar food-food ni semua.. ai is hungreh babeh.. 

take care u olls.. bye! 




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US 
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE 
THE CHEAPEST RATE SO FAR 
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME 
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE 
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS 
http://www.framekasih.blogspot.com/ 
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

intandayani said...

gaya tudung cmtu plg sesuai ngn k.fila..

duniafana said...

nyum2 delicious

Jojet said...

akakkkkkkkkkkkkkkkkkk, muka akak dah licin, color rata berseri!! Share la, yang akak pakai! Nak buat rujukan =)

NinaAz said...

pagi2 tgk makanan lapo la pulak. muehehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

haha pagi2 citer makan.. bagussssssss

:: Mrs.Eady :: said...

mama gojes!!

Nad MamaZN said...

Nyumnyum!
Gmbr 1st menggoda
Gmbr last cun!

Puan Bui Junaidi said...

MENGGODA BETUL MAKANAN2 TU SEMUA..TERLIUR AIIII..HEW..HEWW

Joannfoca said...

hi kak Anny ada blog ke? Tks =)

Shida Idris said...

cengkih, ttdi kann...mmg cekik darah. shida punya opis belakang tu je, aritu makan telur ngan ikan bilis 8rggt, mampu?

Shida Idris said...

cengkih, ttdi kann...mmg cekik darah. shida punya opis belakang tu je, aritu makan telur ngan ikan bilis 8rggt, mampu?