Monday, October 11, 2010

wish list tahun 2010

Ok, 2010? sempat lagi kan.. ada lagi 2 bulan sebelum 2011... heeeee semak tul pala hotak aku tau... asiklah dibayangi dengan mende-mende yang bisa meranapkan duit yang tak berapa nak ada nieh...

petama-tama, aku jatuh cinta kat wristlet coach... aik tetiba minah coach? ni semua gara-gara verde lah nie.. kalau mak tauuuuu ler si verde nak bagi hadiah wristlet tu utk pemenang cerita hari raya.. dah lama haku mencuba nasib mereka-reka cerita ;) hahahaha...
huaaaaaaaaaaahhhh.. merah menyala oh jantungku...berdebar-debar gitew.. menggelabah!! comel tak comel tak???? nak isi hengpong ngan duit.. sambil jalan hayun-hayun gi food court.. so takder lah main campak jek hengpong dlm handbag... *alasan lah kau filla*

tak dapat yang merang ang ang tu.. yang hijau ni pon aku okeh jer... *eh? statement utk saper nih?*

pastu sebagai seorang blogger yang taktau malu.. kamera adalah teman karib saya... saya nak satu seperti gambar diatas boleh ke? ke kene kumpul duit 3 tawun? arghhhh.. tak suke lah snap pic guna phong.. tekanan mak!
saya nak ni satuuuuu... sebab bulu mata saya tak hebat... so untuk tampil hebat.. saya memerlukan mascara ini.. gedik? murah-murah belambak ada kenapa ko tanak? nak yang mahal jer... ngeh ngeh ngeh... tak de ker orang nak buat surprise.. selit kat tempat berus gigi holder ke.. hahah 'berus gigi holder'... comel jek bunyik dia.. uiiiii pa, sweet nyer awak kalau selit dior mascara ni kat tempat brus gigi kita yang gambar katak bekerak tuh.. kuakakakakaa....
haaaaa... kalau lah guna mascara hebat... tentu ke mata akan jadi sehebat ini? wawawawaaaaaaaaaaaaa..
aku skarang tengah nak tukar penampilan sket.. sbb perot tu asik nak tampil kehadapan jek kan... aku sepak kang prot nieh... (tetiba nak gaduh ngan prot sendiri perhal)... so aku tengah mencari blouse-blouse yang feminin utk aku yg tak berapa nak feminin ni, yang cantik, yang bila pakai nampak vogue, yang bila pakai tak nampak mcm mak orang, yang bile pakai nampak stylo, walaupon stylo tapi still nampak sopan, yang longgar kat bahagian prot yang asik nak mara kehadapan tak agak-agak tu... owwwh.. aku dah bagi kriteria baju tu kat atta dan anny yang sekarang mungkin tengah bepeluk-peluk kesejukan di kota london.. ni lagi satu aku rasa nak sepak jer dua ekor tu.. bila bagi kriteria ni kat dorang.. dorang plak rasa nak sepak aku.. camne? huahahahahah.... nak blouse yang bila pakai tak nampak mcm mak orang.. apakah? eh pompuan kat atas ni tak pakai suar.. tak boleh.. nanti acih sound aku plak.. HAREMMMM.. aduh.. kene sejibik..
owhhh gitew... amacam tepat tak kriteria aku sebut kat atas tadi? cun kan? tapi tulah..kang bila cantik jer.. leher plak luas sgt.. bila leher ok.. nipis sgt plak... eishhhh aku nak jadik tukang jait lah mcm nieh.. eh henbek mcm sama.. uhhh nak gak sama tarap nicole richie auwwww.. hihi...

comel kan baju putih atas nieh.. tapi ko tengok leher dia.. pastu aku tak kosa lah nak pakai plak kat dalam.. belapis-lapis.. anak dah dua okeh.. nak kemas barang anak dah peluh-peluh.. nak pakai dua-tiga lapis? mana nak bf anak lagik..
haaa blouse mcm ni comel kan? nak pakai ngan jeans... uih ni nak nyusu budak pon senang ni.. skali selak jer ni ;)

eh sudah lah.. penat lah type.. buat bejejeh air liur jek.. nak gi kira duit anak jap...



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

6 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

heh! nanti takut pak radie konpius lah berus gigi dengan mascara kalau letak kat apa holder tuh? Haha.Tak pasal-pasal..Dior tu!!!! ;)

J.M.R said...

cukup masa tak nak tunaikn sumer list2 ni..wiken ni start mencari, sempat la kot..

emy/mamasuri said...

alamak meleleh lak air liur tengok wishlist ni..

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

tidak daku menjadi mangsa di persalahkan...hehehhe
btw nt end of next month i nak pegi US insyaallah...nak pesan wristlet coach let me know :)

NUNU EERA said...

oh my coach..!

aku.. said...

Hi Filla, me ur silent reader..baru skrg menonjolkan diri..hehhe..suke baca cite2 filla sempoi je..menarik ok wish list filla..i kalo wishlist2 nie mmg suka je..ok nice to know u :)

eh cop!i link ur blog kat my blog..tak kisah kan?