Thursday, October 14, 2010

Ex-Boiprens mak... giler hensem...

Perghhh geli aku tajuk.. hahahah... tetiba rasa diri ini seperti kasanova, seperti budak hingusan umor 17tahun, seperti budak-budak pompuan yang galak lagi beli magazine "Remaja".. blueghhhh! eh mcm mak hayam pon ada.. *euwwwwwwwwww* tebayang muka Rosnah Mat aris plak tetiba.. kuakakakak....

tatau ler apasal tetiba aku mengenyam gi google wajah pelakon-pelakon lelaki Mesia ni hah... tapi just nak share2.. story mory kat korang lah kan.... aku suker selebriti mana? hahahahah... layannn jeklah yer sekali skala nak menghemakhayam.. kuakakakakka....

ini antara lelaki pujaan Malaya...
hahahaha... LO jangan marah mak yer... idok ler aku kata si Fahrin ni taste haku... cuma, kira ok arrr... gitew-gitew jerlah.. kira kalau bagi free aku amik lah.. arghhhhhhhhhhhhh.. tolong geli... hahah.. ni gambar jantan-jantan biasa-biasa aku buh atas-atas.. yang pujaan hati di bawah skali..auww..jangan main tipu scroll down dulu.. tanak kawan nanti!!!!

ada ke pompuan tak suke Aeron Aziz? hensem arrr... tapi jenis clean & clear gitew muker dia.. ermmm.. tak bolehh tak bolehh.. kalau dah muka dia lagi licin dari muka haku.. tak boleh tak boleh...

Abang Anuar Zain nie... byk kali dah jumpa.. kata ex boipren.. huahahah.. bila dia senyum tu.. ko rasa lutut ko menggigil nak tecabut tulang lutut okeh.... huahahhaha... Ya ampun filla... mcm perogol besiri dah bunyik..hahahahaha... ok ok..memang hensem.. indah dipandang mata..

Hans? hensem..hensem... tapi aku tak de perasaan kat dier.. cuma aku akui dia mmg hensem lah.. sorry Hans.. cinta tak boleh dipaksa okeh...

hahahah.. bront... aku suke diaaaaaa... character dia dlm semua drama yg dia blakon sgt natural.. aku suker! mcm sempoi jer.. auwwwwwwwww.. aku suke! lagi-lagi citer cinderella tu.. takperlah Bront.. kita dah takde jodoh... lupakan lah i..

Aqasha... sampai hati u kawin kan??? tapi takpelah Aqasha.. sekiranya itu sajer cara untuk ko melupakan aku.. aku redho...

eh apahal si Takuya ni masuk list selebriti Malaysia plak nieh? eh aku tak kira.. ni kan my true love... kategori aper pon.. dia kene ada in the list okeh... Kuya, ko sepatutnye bersyukur kuya... takkan ada pompuan lain yang tak boleh melupakan ko mcm aku nie... ko sentiasa di dalam hati ku...
Auwwww Budak Setan... ohhh aku suker Farid Kamil.. comel... bijak... jerawat pink-pink comel jek.. aku betambah suke bila aku tengok wakenababe eh dulu tu? kereta dia kene block polis.. pastu kene bawak gi balai.. hahahha... penyabar jek budaknye.. (eh mcm mak-mak plak aku nih).. takpelah Farid, kalau Lisa dah tanak kat ko.. ko datang lah try pujuk haku ni ha...

 
eh?? cemana dua-dua ex aku leh kamcing nie.. mana boleh mcm nie.... auwww.. time ni, Bront lebih menyerlah... i lap u bront.. muka jahat mcm mafia dah aku tgk.. oh lagi mafia lagi i suker..

ok sekarang bawak bertenang... sesungguhnya... lelaki ini lah yang berjaya menambat hati aku.... dia tak lah hensem mana.. lagi hensem ex-ex aku kat atas ni haaa... tp love is blind.. suara dia.. ohhh luluh jantung ini... mata dia.. ohhhh menusuk jantung ini.... bibirnya.... ohhhhh seksi okeh.... dadanya.. ohhhh menggigil lutut ini.. huahahahah... mampos aku kene panah petir.. hahahaha... tatau ler naper aku cair ngan mamat nieh...

korang jgn silap... korang jgn ingat mak nak letak muker laki mak yer... x kosa mak nyah!!! huahahah... gambar laki mak dah penuh kat screen laptop.. dah cukup sayang dah tu.. hahahaha.. bagi lah chance sket nak menggedik kat sini...
-
-
-
-
-
-

maluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.... aiii malu nak bagitau..............
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

tapi dup dap dup dap jantung ini.....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ready???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
auwwwwwwwwwwwwwwwww.. masih malu lagi nie..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
caci maki saja diriku... hahahahah...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ok dah tak yah scroll.. ADI PUTRA...

walaupon bibir dia senget sket time nie.. tpi takpe... tetap comel dimata aku.. eihhh bedebar jantung mak..hahaha...aku tak de lah suke dia sebab drama Chinta.. baru jek semalam aku tengok citer Chinta tu..

macho! barulah jantan!

ehh buruk buruk buruk... tak suke rambut nie... rambut dia dalam citer Na-O-Mei comel.. dressing pon sempoi time tu..

rambut time citer Chinta ni aku suke.. eh prasan tak? semua ex-ex aku kat atas tu pon majoriti rambut pesen mcm tu kan? ok, maknanyer aku suke rambut mcm tu.. Pak Radie tak yah susah-susah gi potong rambut mcm tu yer... x der maknanyer...

ohhh hensemnyer dia time niee...

aper masalah si Na-O-Mei ni dalam citer nie asik pakai baju kembong kembang mcm baju tido dah haku tengok.. tolong arrrrr! kejap pink kejap hijau.. pastel2.. arghhh takleh blah lah! tapi Nabila anak Amy cung gilos time citer Na-O-Mei tu.. ;)

Oklah Abang Adi... eh Adi jugak? huahahahhahahaaa.... adinda mintak diri dulu kekanda.. adinda takut kene lempang... tata kekanda!

*saper ex korang? gempak mcm ex-ex aku kah? huahahahahha....


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

25 comments:

mannira said...

siapla..ko fila..kena tido luarla..mlm ni..ha..ha...

Sham Ummi Echa said...

what???? ko suker ngan ady putra?? nasib baik ko.. aku x mnt lgsung kat dia wei.. x tau apsal.. hahaha yg hat aron aziz tu pon aku x suker jgk. hehehe..kali ni taste kita lain babe..hehehe

la d0n$eja n0reul said...

0wh kak filla...
kalau sye hruslah FARID KAMIL yang d0k bwah skali....
hakhak...
mak suke n0ks!!

~Bee~ said...

hahahhaha...post paling jujur..acik sangat menyukainya...hahahhaha...gelak guling2 dah ni...

sue said...

hahhaa...post paling jujur...i loikee...salam muax2 kat bront ya..hahah

J.M.R said...

pasni update pasl selebriti wanita lak, nak tgk kot2 ada ex sy gk..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

ooo..dari atas sampai ke bawah dah ok. tapi ady putra?? kalau I..tukar lah..haha..FA kat bawah sekali..ngauuummm!!!!

appledia said...

PERRRRRRGGGH!
Cemane ex2 kite leh satu "kapal" neh??

Takuya Kimura..ohhh daku keciwa..ooh

nifalnin... said...

hamboi... kemain lg taste buk pila nih... tp kan, adi putra ni memang macho.. kacak.. gagah.. tampan.. huk huk huk... dah jumpe bnyk kali dia lepak kat mamat.. tp maluk nak berphoto ngan dia... huhuhuuu....

Liyanaroxx said...

Aaron aziz tetap menjadik pojaan hati ku!!! =P

Sue said...

ahaha.. dah agak dahhh!!!! dulu aku tak suke tgk si adiputra ni masa dia belakon citer mya zara. tapi masa na-o-mei tu da nmpk hensem dah kat situ. dlm citer chinta pulak lagi nampak macho.. tgk mata dia.. tgk mata dia.. heheh.. sowi ekk filla. jatuh centa jugak kat adi yg dlm citer chinta tu. hehehehhe

genny da bomb said...

ehh ehhh ape ni..majoriti sama jek ni ng buah hati makk..abess ape je tinggal kat mak ni???huuhuhu

hahahahahaha macam bagus2 jek komen kekekekke

mamamarissa said...

eh!!! cam ner ramai exs i ada dlm list ur exs nie...hahaha!!!!

Filla ~ Kasihs said...

Wehhhhhh...ramai plak madu aku kat sini..x leh jd nih.smlm adi putra hensemnye..tetiba mak terfall plak...aihhhh..ssh la mcm nie!

Anonymous said...

suka adi putra jugak!tak kire..tak kire..madu pon madulah!hee...
*smenjak menjak dia dah tukar style rambut dia nampak semakin macho..kan?kan?

Anonymous said...

hahhaha suka btl cuci mata baca blog filla kali ni... TAPI filla amik jer la adi tu... kak zai TETAP dgn anuar zain... ensemmm btl...

zey said...

wahh..kita kongsi ex-es rupanya.. haha! =)
regards,
http://hanyfly.blogspot.com/

Rosliza Roslan said...

berkunjung...

visit me at selendangkasih.blogspot.com

salamesrabadi from rosliza roslan



* i slalu bce ur blog tau.wpun gediks tp i sukeeeeeeeeee..heheh

Rosliza Roslan said...

slm mama hot..

hehe..gediks u..haaa
nak tnya ni cmne nak letak nama kat gambar..heee
adik cuma tnya jer..acehhh

adik ade blog gak www.selendangkasih.blogspot.com..dtg tau..

aSmiDar said...

kuang2..
topten sume fila punya....huhuhu

Filla ~ Kasihs said...

rosliza roslan: letak nama kat gambar tu nama dia 'watermark'.. ermmm saya guna photoshop.. kengkadang guna photoscape.. kat situ boleh buat...

Miss Moon said...

aku pun minat si adi tew pillaaaaaaaaaaaaa cakap aduuuuuuuuuuuu cairr je hati aku neh muahahhahahha

wey pom semer aku suka hahahhahahahha ...

Raisah @ echah said...

adi putra mmg hensem lah akak!!!

mRs FaR_eAsT said...

adi putra x cukup hensem la filla....si farid kamil gak pujaan hati sepanjang hayat....

love to read blog u yg kadang2 meraban ni...awww

sheila said...

akkakakakaka..tergolak bosa den.

dlm byk2 ex ko tu...ada gaklah sorang tu ko share ngan aku... tp apsal share yg paling ko suke ni??