Tuesday, October 19, 2010

HOT MOMMIES!!!!!

Gisele Bundchen..

lawa giler eh? ko tengok rambut dia... tonggang langgang okeh.. keringgggg.. mengerbang... tapi apasal nampak hot vogue giler? cuba kalau aku.. konpom pontianak pon konpius ingat aku ni kwn dia.. ceh!



comelnyeeee.. dua-dua comel..mak comel..anak comel... len kali aku nak suh Pak Radie snap candid time naluri keibuan terserlah lah mcm nie.. tp tulah... Pak Radie nak snap gamba aku? begaduhh okeh.. begaduhhhh!!!!

tak terkata.. lawa lawa... comel comel...

alahaiii sweet jerk kan? comelnye anak dier... ko tgk jari gisele tu.. panjang giler...

simple and stylo kan dia? eishhh idol betul lahh...



Jessica Alba
tapi yerlah... Jessica Alba tetap lah dihati.. comelkan??? eh aku suker lah kasut dia comel giler.. nak satu??

dan sebenarnya aku suke giler bag dia.. lawa gile kan? aku ni tak leh lah nak carry baby bag yg gamba katun-katun tu... hihihii... kalau pakai bag ni giler stylo sket nak letak diapers, nak letak botol susu... wahhhh leather gitu..ko nak mati ke aper...

ok diakhiri dengan gambar lama Jessica.. dah itu jer nak citer... nanti kita sembang lagi..



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
http://www.framekasih.blogspot.com/
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

2 comments:

sheila said...

mmg lawa...tp ko ada berani ke nak dress cam gamba no.3 tu skrg ni sambil dokong amaani???

yunz_02 said...

jessica alba tetap di hati :D