Tuesday, October 12, 2010

DIUMUMKAN PEMENANG COMPETITION FRAMEKASIH...

setelah berhempas pulas memasukkan gambar dalam ni haaa... sekarang saya ingin menjamu mata anda semua..jom tatap lah gambar-gambar dari peserta-peserta ini bersama-sama ;)


oh ini dari peserta bernama AYU...


yang di atas ini pula dari peserta bernama EFFA... kiri dan kanan adalah gambar suami dan isteri semasa kanak-kanak.. comelkan? tengah gambo anak..owh ada yg tanye boleh ke buat? bolehhh.. tapi scan dulu dan send kepada kami.. kami kene check dulu.. kalau ok baru boleh buat..

 peseta bernama EMI MARINA... mempunyai seorang anak yang comel giler.. ;)..oh Emi sila jangan sayang-sayang.. bukak jer plastic wrapper tu.. hihi...

ini peserta bernama FARA.. berasal dari kuantan.. hihihi... yekan Fara? gambar anak perempuan dan lelaki..beliau malu nak masuk gambar tangga.. motip?? hahaha...

 FIZA ZASMI yang baru saja melangsungkan perkahwinan nya baru-baru ini.. selamat pengantin baru! saya suke gambar ni juga, sebab macam ada kisah disebalik gambar..

peserta bernama IDA.. gambar diatas disnap pada waktu malam..

gambar ini pula disnap diwaktu siang.. oh saya suka suasana malam ;)

peserta bernama IDAYU ALWI... antara customers terawal kami... tq!! Ohh yang comel tu anak-anak dia.. Ian and Iris.. nice name!!

Gambar pengantin paling vogue saya penah buat..haha.. masa NADIA order dia tengah sarat mengandung.. and now baby dia dah besarrrr!!!! hehe...pastu frame dia kene renjis air dengan ustaz masa dia buat 'pagar' rumah... hahah.. dah lah kene buat balik satu frame tu.. siannn dier..

peserta diatas ni bernama WANNIE.. tinggal di Ampang..dan kami berjumpa di Mc Donalds.. ingat tak wannie? kita siap amik2 gambooo lagi.. heheh...

peserta seterusnya ni bernama EJEA.. husband pernah bekerja di Dubai..eh tetiba plak kuar topik.haha.. oh paling saya ingat ialah B'day Ejea sama dengan b'day Acih anak saya.. 30th Sept.. cepat semua wish Ejea happy belated birthday!! pastu Ejea dah ada anak 2nd dah.. semua sama jer ktorang nie... gambar pilihan utk frame pon comel.. sukeee!!

saya suke jugak gambar ni... tapi pening nak pilih.. jgn merajuk kalau tak menang yeh.. tetap cantik ok!!

peserta seterusnya bernama RINA... punyalah peramah husband and wife.. heheh... pertemuan kami di Petronas.. ye ke? hehehehe.... nice deco!

peserta diatas ialah MAMA YIYEN (noryati).. bukan baby yg tido tu tau.. tu baby boy dia yg comel... hehe... dlm frame ialah anak perempuan dia.. sebaya ngn Acih kot? comellll...

 peserta di atas bernama SHINNAZ dari putrajaya... ohh senang jer.. pass frame kat foodcourt opis jerk...hahah... posing husband and wife sama! len kali nak posing sama jugak lah ;) romantik gitew...

peserta diatas bernama SUHANA.. pos yeh? ini gambar bersama suami tercinta di pulau langkawi.. eh yer ke? memandai jer aku nih..oh saya makin pelupa sekarang ni...

 peserta diatas ialah SERENA.. tapi framekasih tak buat dah yang mcm nie... serena bertuah gitew..hahah.. sebab kami memerlukan masa tambahan dan kos tambahan utk menyiapkan 5 in 1 frame.. tapi comel kan anak-anak serena?

oh rasanya saya dah siarkan 16 peserta.... dan tibalah masanya untuk kami mengumumkan pemenangnya.... *dum*dum*cengggg* hahah.. CNY plak tetiba... tiada istilah pilih kasih disini... kami decide untuk memilih beliau sebagai pemenang kerana kreativiti beliau!!!

ok, now, tutup mata semua.... sambil scroll down... hehehe...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

 ZAHILAWATY ialah PEMENANG yang kami cariiiii... hehehe... TAHNIAH kami ucapkan!!! kami suka the idea yang zahilawaty gunakan... cuma sandarkan begitu saja! mudah untuk di alih-alihkan... tersusun indah jer permata hati bonda tu.. heheh... kenapa saya rasa cantik sangat dimata saya?

sile scroll down lagi
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 haaa tu dia.... amacam lawa tak? kemas jer susunan nya... i like! bukanlah orang lain punye tak cantik... adat pertandingan lah yer... korang tak tau aku yg pening-pening kepala kat sini nak pilih.. heheh...

tahniah buat pemenag.. sila tuntut hadiah anda! email ke framekasih@yahoo.com dgn subject I'M THE WINNER.. hehe.. emailkan gambar yang nak buat tu yer.. ;)

buat peserta lain.. terima kasih tidak terhingga dari kami buat anda... ni first time saya buat competition nie.. so kalau ada salah silap maafkan saya... saya sayang anda semua!!




EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

8 comments:

mamamarissa said...

pandai mak pilih tau...kelassss!!! rumah dia bleh lawan eric leong cantik tak cantik tak kan??? :)

Shinnaz Ahmad Rasid said...

haha..memang lawa gila rumah winner frame kasih! boleh lah deco-deco pas nie..Hehe.. btw kan filla mmg best and enjoy competition frame kasih nie! I like!

Puteri Satu said...

pandai sungguh depa ni mendeco rumah kan... hish.. hish.. geram-geram tengok.. seme lawa2...

mamayiyen said...

wah memang cantik lah rumah pemenang tu..ditambah pula dgn FRAMEKASIH!! hehe.. xmenang pun xpe saja nak meriah kan competition FILLA :)

:: iManja :: said...

wah cantiknyer rumah winner ni...segan sgt mak taw..

fazilzura said...

TAHNIAH TUK PEMENANG ..

lawo nye umah pemenang ...

* tingin nak tempah frame itam putih tuk umh baru zura, banyak gamba2 masa shoot dgn moon..

* salam kenalannnn ...

mama_rika said...

haha memula cam konpius kejap camner lak nama ai jadi -'serena' ni.. rupanya from my email auto signature 'serene':P

Mimy Hamid said...

lawaaa..jadi ilham aku nak deko deko jekk