Tuesday, October 05, 2010

TIPS NAK CANTIK...

tak baik tipu orang... bagi tajuk hawt-hawt.. mcm lah ko hawt.. hahahaa... takde kene ngena ngan tajuk pon entry nie.. sajer jer... bila title mcm ni jer baru korang nak tgk blog aku..mentang-mentang lah aku dah jarang update.... aku ni menggeletik nak update..tp tulah, masa tidak mengizinkan.... sibukkkkkk jer.. nak buat camno? kat umah bila dah ada anak, pempaham jerklah... anak kecik plak tu.. smalam amaani menangis tak hengat.. adoi lah.. macam-macam ayat aku baca.. kot2 nampak benda2 halus ker? sakit perot ke? idung sumbat ke? batuk ke? kesin betul aku tgk dia... tapi kesian gak kat mak dengan bapak dia... berjaga tenangkan amaani.. Acih gak best.. tebongkang tak hengat dunia... jadi bila aku nak update? kain baju belambak dah mcm kedai dobi.. tak penah nak surut.. penat aku lipat.. pastu ada balik.. lipat.. pastu ada balik.. mcm magik gitew... arghhhhhhhhhh!! rasa nak gi anto jek dobi.. anto ngan spender2 skali boleh ker? huahaha....

gambar diatas dicaptured di hari terakhir Jeeja bekerja di tempat aku.. huhuhhhhh... so sempena last day Jeeja, kami touch-up lah dia sikit2... dorang yg make-upkan dia.. aku tolong tambah bagi eyeliner dia panjang sket.. biar jadi mcm mata kucing.. meow meowwww.. i like! eh tajuk 'tips nak cantik' tu aku carry foward ke next next next entry ok? aku tak tipu.. aku delay jerk sikit.. hahahaha.. jgn mareeee...

aku tengah nak try beli satu eyeliner nie... tunggu aku beli dulu... aku guna.. kalau bagus aku buat entry berupa hasutan plak kat sini yeh? hahahaha.....

buat jeeja.. semoga ko bahagia ditempat baru... aku tau ko tak bahagia kat sana!! huahahahahahahah.... sepet giler mata mak... tp berguna okeh.. ni lah mata yg byk berjasa time lecture dlm kelas... aku tido ke aku bejaga ke.. sama jer.. so bile kene marah sbb tido aku leh menjawab ckp aku tak tido okeh.. mata ni yg sepet.. padahal memang tido... hihihi....


Attention!!!!! tarikh tutup penyertaan di framekasih dilanjutkan sehingga 8hb.. so anda masih boleh email gambar frame sehingga tarikh tersebut... selamat meng'email'... hihihi....



EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

2 comments:

aSmiDar said...

Mak andam pon boleh yer??
bukan jual frame jer??

appledia said...

Bff suda last day..?Musti sedeykan..penanh lalupun

http://appledia.blogspot.com/2010/09/i-miss-youi-really-do.html