Thursday, October 14, 2010

Banyak Gambar mestilah BAaaaNyaakkkkkkk Ceriteeeeeeeeeee...

Kata takde gambar kan kan kan? nah penat aku kumpul gambar-gambar ni semata-mata nak bagi korang tengok.... ada byk gambar, mesti ada banyak cerita.. ya betullll.... jom aku citer satu-satu.. sile tahan mata dan telinga...
rindu fillanie? auwwwwwwww.. nah hamek!! jarang-jarang aku amik gambar kat office nak masuk dlm blog tau.. sbb aku kurang suke campur aduk working life aku dengan personal life aku.. aku kan manusia dua alam, talam dua muka  manusia biasa yang kerdil lagi hina.. wahh kerdil... padahal besar mcm gajah.. ok gambar di atas masa jamuan raya kat office.. tapi tak jemput semualah.. yang bestnya... boss ngan PA invited! yahoooo.. huahahah... eh sebelah aku bukan boss aku.. dia PA gak..auwww.. adik Ida nama dia..

nie adik filla sampai awal giler.. so duduk dalam kereta dulu... sengih2..snap2.. teruk tul kualiti gambar guna *tettttttttt* ni kan? tanak mengaku muka sendiri yang teruk, ada hati salahkan camera phone..
letak satu gambar mana cukup... untuk menjadi bahan kutukan.. kenelah masuk gambar diri sendiri lebih sket.. baru sedap orang nak mengutuk.. huahaha... uiii jahatnya mulut aku nieh.. oh aku baru 2 hari guna eyeliner baru.. yeay!! korang kan tau aku penggila eyeliner.. bangun pagi, biar tak gosok gigi, tapi kene pakai eyeliner.. kalau tak, orang ingat aku tak mandi pagi.. boley? nak tau eyeliner apa yg best tu? nanti aku buat satu entry pasal eyeliner k? auwww.. aku kan suke menabur janji manismu.. pastu diam senyap buat bodoh..hahaha... ada gak rasa nak buat entry pasal shampoo.. mcm rambut lawa, x sedar penyapu lembut sket je dari rambut sendiri  :(

amacam cun tak birthday cake utk Acih and Dhya? saper ada anak pompuan memang paham sgt lah betapa anak ko akan rasa terharu mcm nak pengsan bile dapat cake/baju tido/pencil box/bag sekolah/botol air/cadar/selimut princess nie!!! aku dah tak larat nengok princess2 nieh!! hahah.. tp dah nama anak pompuan.. redho jeklah.. hahahaa... Kek ni tempah dengan Ila... Cake boleh pilih..nak choc ker, nak vanilla ke, nak rainbow ker.. (ye ke ila? hahah.. ke aku memandai?).. kek ni byk okeh.. 3kg!!! rasa kek ni pon hebat dan sedap... semua tip top kecualiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... aku letih biler semua nak gambar princess sorang satu!! ko giler aper.. acih nak mermaid tu.. habis?? orang lain nak makan aper??? aduiii lahh haiii.. itu sajer... dah pegi serang blog Ila, pastu pegi order skali.. harga? yang mcm ni kalau tak silap.. eh? kalau tak silap plak.. hahahha.. RM125.. ke mahal lagi ila?? hahah..

Isnin malam hari tu, kami ke Kelana Jaya.. My BIL and SIL gi haji.. wah Alhamdulilah, muda-muda dah dijemput ke tanah suci Mekah... semoga selamat pergi dan selamat kembali.. dan semoga mendapat Haji Mabrur.. Amin....

Rindu Acih? heheh.. giler dah anak dara anak aku kan? panjang jerk dah mcm hapak ko... menggalah jer.. dulu kekecik aku tengok kemetot jek.. kecik-kecik dah terdidik cara posing yang gedik... anak Filla Radie.. biasalah.. huahahahah....

oh ni kisah Budak Jambul plak... ke nak panggil dia Budak Mohawk? huahahah.. giler trojan tak hengat... tapi itu semua dulu... huwaaaaaaaaaaa.. mak sedih noks!!! aku rindu Budak Jambul.... dia tidak seperti dulu.. mari lihat...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
HELLOOOOO MY FWENDS!!!!!


inilah wajah terkini Budak Jambul yang dah takde jambul... tolong jangan kira pelipat, pelepat, ulas, ulasan, di tangan dan kaki dia yer.. hahahahhaha... ok tak new image Budak Botak (BB) saya nie?

*kisah cemana BJ jadi BB nantikan di entry yang berikutnya... ;D


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

11 comments:

Liyanaroxx said...

fuh amaani...mohawk abes...tapi tetap maintain comel..mak aiiiii....byknya isi! geram lah! =P

mRs FaR_eAsT said...

uish...dh xde jambul dh...she's so cute...bila dh botak nampak mcm boy la pulok...;P

hana said...

BJ dah tukar ke BB pun still comelll la.. ambik gambar pulak ternganga camtu. seksiii.. hehe

ZuNas77 said...

Amaani sangat2 comeyyy..and muka terus berubah!

Sue said...

acih 100% posing like fillanie. heheh...

amaani.. perghhhh gerammnyeeee!!!!! tak terkira dah ketak2 di badan nya tu. hehe..

NUNU EERA said...

alamak.. da tukar imej ke?? da btul2 macam sharifah amani msa wat kjutan tukar imej dulu..huhu..

cputeh said...

waaaa....comei gilerrr budak jmbul ni sis,gewam tgk....kiss utk aja k...

zeta said...

Konon Acih ikut perangai Pak Radie..padahal ikut perangai dia..hihihi..tp Acih..ttp comell walaupon dah besar..
BJ..lg la comel aku gk even dah transform jd BB..
hr tu aku nk kau beli nasi lemak pg2 sabtu..igt nk la usha2 kot2 bleh nmpk Acih ke..budak jambul..tp tidak rupenye..sbb aku tgk kau cecepat je tapau nasi lemak 2 3 bungkus..

JuJue said...

ko punyer rancangan utk entry seterusnya tu byk sgt lah.. mana satu ko nak wat dulu nih?

mak datokkk..anak ko leh jadi duta tayar michelin ah..

Anonymous said...

suke la bce..lawak tk hengat..

supermommapots said...

wahaha..jgn marah filla..aku ingat gambo mohawk amaani tu dok dlm babyseat...dari tepi arr..maap ye..gamba bb amaani dh mcm bb boy..hihi..tetap syomell..