Thursday, October 28, 2010

My LV has arrived...

wah gitew.. cik anny and cik atta dah balik from UK... aku aper lagi.. laju bedezuppppp gi jumpa anny sebab barang sumer kat dier...tq sayang-sayang ku Atta & Anny...auwwwwwwwwwwwwwww... barang-barang lain tak perlulah aku upload kat sini.. sebab baju-bajuan mak dan anak-anak je... tunggu jerlah aku pakai dulu yek... nak tunjuk baju mestilah kene ada model nyer gitus ;)... nanti mak jadik model ok tak? ke meluat? hahahah...


sesuai tak muke mak usung LV???


*ngeh ngeh ngeh* pls ignore muka mcm tempe basi, al-maklum lah, balik keje dgn tak mandi, muka minyak-minyak goreng pon sodap, terus excited nak gi jumpa Anny nak collect barang..hahaha...

kenapa? tak sesuai yeh?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
kang i merajuk kang!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
buruk?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
mengada???
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ok fine!!!!!!!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
biar diri ini pergi membawa diri
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
merataplah kau disana
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
KERNA
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
ianya bukan hak milik mak!! huhuhuh..uwa uwaa wa...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
the LV belongs to
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
yes, this beautiful lady... Wan!!!

*dan dan beautiful lady, ko ingat ko ckp beautiful lady ko dapat pinjam?*

jom teman i menangis jom


EMAIL YOUR FAVOURITE PHOTO TO US
AND WE WILL CHANGE IT TO LINEN FRAME A3 SIZE
THE CHEAPEST RATE SO FAR
ONLY RM65 FOR BLACK & WHITE ADORABLE FRAME
WE ACCEPT ORDERS WORLDWIDE
VISIT OUR BLOG FOR DETAILS
EMAIL US AT framekasih@yahoo.com

12 comments:

Shinnaz Ahmad Rasid said...

cis.cis. jeles. jeles. Wan...nak jugak!! ;p

notti netti said...

sabar ya, I faham perasaan u...sabar.....

yunz_02 said...

haaaaa kelas wan!!

B A B E said...

hehe. ala maakkk. amik je laa... bawa je pulang umah trus. hikhik :)

^*NaNa*^ said...

hehe..da dpt agak da...

genny da bomb said...

auntie...nak pinjam sehari bole???sehari jeeeee...plsssssssssssssssssssssssss!!!!

Sham Ummi Echa said...

filaaa, betul ke LV tu wan acihs yg punyer... huwahhhh giler babas nyer gojes mak ko pakai LV. xpe pasni leh la ko pinjam kt beautiful lady tu

J.M.R said...

ala, k.filla gedek2 sket, kompom dpt pinjam tu nnt..hehehe..

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

fuhhh kelasss wan pakai LV.. psstt takpe, nanti diam2 kau bawak balik rumah.. mesti dia tak perasan.. hahahahah

reena said...

LOL buat saspender je.

mamamarissa said...

makin comel la ur mum with that bag :)

Madam Bling Bling said...

wan pun nak caras ct nurhaliza, makai LV ko....gojez nyer wan acih!