Friday, February 20, 2009

Yeayyyyy!! Pasport kami dah siap.... leh flyyy...

yer yer... semalam saya telah bercuti tanpa di plan.. sbb Pak Radie pon baru gi tau mlm2 buta..ckp kalo nak gi buat pasport kita pegi besok... ok beres... jadik semalam kami pon pegi lah Jab. Imegresennnn konon2 kat Kajang... Plaza Metro.. rupanya sudah tukar okeh!.. kat mana tah kat stesen bas kajang ker aper tah.. bengong giler.. dah risau takot penuh..sib baik x ramai... bestnyerrr rasa dihati... tenang jer... kul 9pg submit all the documents.. pastu dorang suh dtg balik utk collection kul 10.30pg.. senangkan? hihih... so pi ler makan dulu... kul 10.30 amik no giliran.. kul 11.00 pagi dah siap... so dpt lah sudah pasport kami.. sian kan? dulu gi Bandung guna grouping pasport.. sambil tu kita layan2 lah dulu...
sweet kan gambo mcm nie... kalo aku malas nak bwk bag susu kasih.. mmg pocket jeans Pak Radie akan menjadi mangsa..heheheh..

ini adalah gambar kami 'mengelilingi/ menawaf' Plaza Metro Kajang.. sbb pintu masuk sumer bekunci..awal sgt kan... tgk2 dah pindah lak imegresen.. Papa Kasih mmg nampak sgt rawk kapak.. tp tetap 'kebapak-an' sbb bawak botol susu..heheheh..heheh..rambut kasih sgt panjang kan? bapak dia nak suh sampai pinggang..hehe.. sakit pinggang acih gi tawaf kat sini... prasan pusar kepala acih? ada dua kat situ yer.. mentang2 ler kat lorong... ko tunjuk ko nyer suker ria yeh? sbb x der org nak tgk kan?cuba kalo dpn org... aku gak yg asek kene sound.. asik amik gambo... tp guna phone ok sket.. leh kaver line..hehehe.. Acih sudah kene tangkap... heheheh.. x leh lari okeh....

Pak Radie kalo gurau ngn Acih mcm ni lah salu...sian kan anak aku? abis kemek2... tu yg mak hangin tu.. anak aku jadik kasar.. gurau pijak2 prot aku.. panjat buat aku ni mcm kuda.. salah saper??? ceh..tetiba lak emo..hihhiikkk..ok gambo last mesti ler masuk muke empunya blog nie.. awuuuuuuuuuuuuuuuu... tu jer citer pasal buat pasport... sbb biler pasport dah siap... ktorang blah gi tgk wayang... hihihi... byk nak tulis ni pasal Upin & Ipin.. stay tune... will update a.s.a.p...

6 comments:

Liyanaroxx said...

wah!!akak dah bawak acih tgk movie ek?amacam acih?excited tak kak?=p bestkan GENG tuh...saya pun dah tgk kat midvalley...mula2 ingat nak amik 1st show..tapi masa tuh dah SOLD OUT!!!gle penuh org tgk..bukan takat kanak2...ada gak couple,chinese & indian yang pi tgk!!!sangat muhibah malaysia nih ok?salute ar team yg buat citer nih!!!

p/s : sok nak gi tgk agi~ ehehehe~

JuJue said...

oii aku kalo amik gambar guna camera pon takleh cover line. sbb henpon aku kan sama size ngan remote astro. nak amik gambar kena melintangkan plak. jadik takleh nak cover2 langsung!

cute nyer pak radie bwk botol... btoi ke acih punyer..ntah2 pak radie nyer bekal kot!

ehh akid pon dah tgk upin ipin rabu lepas.. nanti ahh aku citer.huahauhauhuahua

hOtMaMa said...

fuyyohhh.. papa rawk arrr!!! hihihi.. gaya mmg rock kapak arr... rambut panjang gerbang2... hujung2 dlm poket suar ada botol susu... sumpah aku gelak guling2 neh...hahahahaha!!!

nurul said...

gile ahh tawaf 1 metro kajang....hahaha

busyuksayang said...

cute & sweet jer papa & acih...sila jgn jealous ya mama acih...hehehe!!!

JuSh said...

Filla,last thursday gi steseyn bas kajang, tiba2 nampak mamat rambut panjang. dalam hati macam biasa ku lihat..artist kah?rupa2nya pak radie mu itu.hehe..tapi tak nampak filla n acih pun.