Tuesday, February 10, 2009

curly...wavy...gedik sungguh...

yer... aku ler yg jadik tukang dandan utk rambut Acih nie hah...biasaler...anak pompuan... aper mak dia beli..aper mak dia pakai..konpem dia kepoci sama..sumer nak!! sudahnyer dia campai bawah sofa yg berat giler.. besawang arr dok bawah tu.. tensi jek.. elok jer budak ni dok diam...
ah yg ni kepala mak acih...hihi.... syg nyer.. apo pon tak jadik... menci tau... nak suh gi buat kat kedai ler tuh..nak makan duit aku ratus2 lagik lah tu... (oh tidak...aku akan buat sendiri jugak!!)
kasih ngn baju tido... (anny...dia suker sgt ngn lotion ko bg adiah bday tu tau).. jeng2 fiwitttt... mcm ikan duyung dah gedik dier...
hahahah..tolonglahhhh!! x kosa mak nyah!! heheheheh.... mcm owang tua plak... elok lagik rambut lurus..
hahahahahha...amacam? gedik kan?...
awuuuuuuu..mcm artis hongkong....
nguap sket.... Acih mmg x suker aku snap muker dia.... gambo yg smile2 tu adalah dari puluhan gambo muker-wat-bodoh dier..... dpt ler yg smile tu sekeping dua... hihih...
yer cukup lah dulu gambo2 acih yg tegedik2 ngn rambut keteng tp tak mandi lagik..hehehehe..chaoooo... so not in d mood to update!!!

8 comments:

okinokiyo said...

filla tgk2 mcm rambut nasya plak.sbb rambut nasya kan bwh kan ala2 kerinting ke ikal ke aku pun tatau.tu lum lagi dia wat aksi ketepikan rambut dia tu..nak ikat tak kasik..pastu nak mcm suak2 plakk ngada jek aku tgk hahahhaha

happy2gether said...

comelnyer Acih...curly2 gitu...ehhehe rajin ko wat rambut Acih gini...sure dia nak apa yg Mama dia wat kan...ehhehe

nanti ko jgn lupa email or chat ngan zaimi pasal no.pak ratno tu ek?last2 aku x beli gak notebook tu sbb aku pening nak beli yg camne...blur la aku nih...nak beli tapi sayang duit...tapi camni aa xde sendiri punya dok pinjam zaimi jek..huhuu

Miss Moon said...

auuuw aku suka la nampak cam budak darjah 1 nak gie wat konsert akakkakakakkakak


kasih comelsssssssssss

mana hasil rambut nko pilla ....jadi curly cam kasih taks

eikieyn said...

anak you sangat chomells!!~

C!kPuanMuda said...

wawawaw... kasih lawan tokey nampak

busyuksayang said...

wah!!! so sexy...i miss my old hair...:(

babysofia said...

curly2 yer acih... comei and cantek rrrr suka lahhh tak lama lagik kalah lahh mama dia nihhh hehehe...

k.e.b.u.n.t.u.a.n said...

cik kasih nampak matanglaa..tomei je..hehehe