Friday, February 06, 2009

Best ker Upin & Ipin????

Best sgt ker citer Upin & Ipin nie?? aku haram tatau nie citer aper tau..tp pelik sbb anak aku plak yg tau..ghopernyer citer ni kuar time bulan posa arituh... masa Acih stay kat umah Nenek Shah Alam... cousin2 dia sumer tgk citer nie..patut ler aku yg tebangang2 tatau aper2..hahah..tp skang aku dah tau dahhhh...huahahhahahaha..... suker sgt dialog "bole.bole.bole".. comellllllll sgt..hahahahah... aper acih buat nieh???? yer apak dier telah mendonlod citer nie 12 episode... so leh tgk kat computer... tatau naper kat dvd player x leh.. uihhhh suker nyer budak niehhhhh...layaannnn..
aku pon dok layan skali tgk..hahahah comel sgt Upin ngn Ipin nie...
Acih dia mmg ada penyakit x leh buat satu mende tu concentrate.... mulalah..biler dah lama sket..dia mcm org skt pinggang.. mcm org peyed... mcm cacing kepanasan... ngeliat2... turun naik kusi... tu maknanyer "aku bosan"... acih kan mcm aku... mudah bosan...... tahperpertah minah tu....
maap.... biler komputer nie mmg salu besepah jer.... (bukan sepah ngn barang saya...tp barang Pak Radie).. aku mls nak kemas..sbb kalo aku kemas..sumer masuk tong sampah! kang ada yg aku2 skali kene buang dlm tong sampah... jadik biarjerlah sepah...
tu dier..Upin n Ipin... comel sgt.... aku bangga gak budak2 mesia skang dah pandai wat kartun mcm nie... sgt best... sbb dialog sgt slamber.. (siap ada watak nyah lagik)..hahah.. dialog yg x baper skema... so sumer org suke.... jom kita tgk Upin dan Ipin kat wayang.... biler ah?? 12 Feb yeh??? KONPEM KENE TURUN PANGGUNG LAYANNNNNN...
Oklahh... sesak napas Acih nak tunggu episode 12 ni abis... geliat2 x abis2.. fade up aku!!!!

8 comments:

Liyanaroxx said...

yeeehhha!!!mari kita serang panggung kak filla!!!hahaha~ liyana dulu pun mcm BLUR gak biler cousin2 ku sume dok "boleh!!boleh!!boleh" & "betul!!betul!!betul!!"...
ingatkan dialog apa depa dok ngulang...rupanya dialog si upin & ipin nih...hahahah~

Sham Ummi Echa said...

aku pon x penah tgk upin n ipin nih.. tp biasa tgk iklan dia kt tv.. aku pon plan nk bwk echa tgk wayang citer upin n ipin ni nnti.. jom kita pakat bwk2 anak2 kita g gegar itu panggung...hehehehe

Miss Moon said...

filla dvd nko kena ada function Dvix baru ley baca . Aku kan raja download akakkakakakka .

Mmg cantek gambo upin n ipin nih . Aku ada tgk the making dia . aku kagums la ngan kebolehan anak mesia kiter . a movie that malaysian can be proud of

Ehsan said...

Terima kasih kerana menyukai siri Upin & Ipin kami. :) Tapi kalau boleh beli la yang original yea? Ada dijual di shah alam, kat seksyen 13 je, hehe :D Kitorang siap jual baju, pencilbox, keychain etc lagi!

Kalau nak tahu dengan lebih lanjut, lawatilah website merchandise kami di http://www.worldofgeng.com Oh, jangan lupa tgk Geng nanti tau? And we hope you'll enjoy it this 12th february :)

JuJue said...

ehhh aku suker citer upin & ipin. aku tgk 2 tawun berturut2. tapi harus la bukan time bulan posa sbb masa tu bz. tak sempat. aku soh laki aku download.

tengok kat website dia pon bole..

nak tinguk wayang! jommmm

Kasih Aleeya said...

Ehsan: eh tak sangka u nie team buat upin & ipin ker? congrats!!! ur team mmg gempak... confirm kami ke panggung nak tgk!!!!! x sabarrr okeh!!! ok will go to section 13 soon... tq tq..

Lenny said...

filla.. jom serang panggung sama2 nak...kita ajak geng2 3Gtgk sama2..bawak anak2 sama2.. best woo...mesti gempak panggung... pastuh bleh sessi melepak bersama2plak...aciii...??

sumijelly said...

upin ngan ipin.......??
hehehe......anak sumi ulang2 smapai kita lak naik fed up....
tgh tunggu kat panggun jer nie...hehehe